سلام . به نظرم هر انسانی در قبال فرزندانش مسئوله . حتی وقتی خودشون صاحب خانواده بشن هم باز محبت و حمایت پدر و مادر رو نیاز دارن . ادمایی که بچه هاشون رو حمایت و محبت نمیکنند تو سن پیری و بیماری تنها میشن . یادمون باشه ما یه روز پیر میشیم و به بچه هامون نیاز داریم . ❤❤
دقیقا موافقم. یک ویژگی خوب پدر و مادر میتونه شامل این باشه که برای کارهایی که برای بچش میکنه منت نزاره.
وگرنه میتونست از اول مادر نشه یا پدر نشه
خیلی از مادر ها هستن فقط منت میزارن یا حتی برعکس پدر!
لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.! حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همون طوری ک فرزندان ب محبت دیدن نیاز دارن، والدین هم ب محبت کردن
اگه کسی ب فرزندش عشق نمیورزه ب هیچ زبان محبتی ، حتما یا تو محیطی نبوده ک یاد گرفته باشه یا هم واقعا محبتی نیست یا هم مشغله کاری و زندگی داره ، کسی ک تا این سن اینطور زندگی کرده تغییر کردنش درسته ک محال نیست ولی خیلی سخته ، آدما باید یاد بگیرن و به تنهایی خو کنن نه فرزند همیشه برا پدر مادر میمونه نه پدرو مادر برا فرزند ولی ای کاش تو این دو روزه دنیا قدر بودن هم رو بیشتر بدونیم 🙂