2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 40 پست
نه دروغ نیست.. اینا ارثی مشکل دارن.. منم دیدم.. دکتر به زور امپول یه کار میکرد ۱۰،۱۵ سال پری بشه ولی ...

نه از ما ارثی نیست من مادرم ۴۰ سالشه هنوزم منظم پریود میشه تنبلی هم نداره اما من دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متاهلم یک سالم اقدام بودم برای بارداری ذخیره تخمدان ننوشتم نمیعهمم برای چیزی ک نیست چرا میشینی نگ ...

نمیدونم چون خیلیی دیر به دیر پریود میشم برا همین گفتم شاید دارم یائسه میشم 

الان خییییلی زوده به این چیزا فک کنیییی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خب چیکار کنم اگرم بیخیال باشم که خدایی نکرده یائسه بشم که بدتره من خودم دیدم اینجا یه دختر ۱۸ ساله گفت یائسه شدم دکترا گفتن کاری نمیتونیم برات بکنیم و ازدواجم کنی نمیتونی مادر بشی 

نه از ما ارثی نیست من مادرم ۴۰ سالشه هنوزم منظم پریود میشه تنبلی هم نداره اما من دارم 

بالاخره مادر یا خاله یا مادربزرگ..اگر به بابات رفته باشی ممکن از عمه هات ارث برده باشی..

من به بابام رفتم و ویژگی های عمه مو دارم..

نگران یائسگی نباش کارهایی که راجب طب سنتی و.. گفتم انجام بده صد درصد تو مسیر زندگیت باید ورزش داشته باشی.. تنبلی به مرور چاقت میکنه موهای زائد در میاری ،صدات تغییر میکنه و عوارض مشکلات هورمونی میاد سراغت

دوست منم همین مشکل رو داشت اعتقادی به ورزش نداشت..هی پرخوری میکرد..ازدواج کرد ۱۷ ساله منتظر بچه است.. نمیشه.. صورتش مثل مردا پر مو شده چاق شده موهای سرش کم پشت شده خیلی ناجور شده.. حتی اگر الانم شروع کنه ورزش و.. خیلی از مشکلاتش حل نمیشه.. باید موهارو لیزر کنه تا اخر عمرش.. اگر لاغر کنه پوستش کش میاد.. موهای ریخته سرش دیگه مثل قبل نمیشه.. بچه هم که خدا میدونه بشه یا نه

تو اول راهی سفت و سخت پیگیر باش برو طب سنتی و به صورت سنتی بدون داروی شیمیایی درمان رو شروع کن.. ورزش درست و حسابی داشته باش در کنارش پیاده روی داشته باش.. گاهی سرکه سیب بخور تا بدنت قلیایی بشه ، سعی کن کم بخوری تا چاق نشی و تنبلی تخمدانت تشدید نشه

خب چیکار کنم اگرم بیخیال باشم که خدایی نکرده یائسه بشم که بدتره من خودم دیدم اینجا یه دختر ۱۸ ساله گ ...

نه بیخیال نشی..

علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد..

کارهایی که گفتم بکن خوب میشی.. اگر نکنی در اینده هزار بار افسوس این روزاتو میخوری که چرا جدی نگرفتم

ولی دکار زنان از سردی رحم و.. هیچی نمیدونن فقط قرص و دارو و.. میدن که زیاد خوب نیست مجردی قرص های شیمیایی بخوری

برو طب سنتی و رژیم غذایی بگیر ،روغن مالی کن روغن اصل سیاه دانه پیدا کن بمال به شکم و رحمت.. برو تو آفتاب شکم و پهلوهاتو افتاب بده..البته صبح زود..نه الان که کباب شی.. خودتم سیاه دانه بخور دونه هاشو...صبحونه ارده شیره بخور خرما بخور اجیل بخور ادویه گرم بزن به غذات..دمنوش دارچین ،دمنوش زنجبیل ،دمنوش اویش و پونه اینا گرمن..آجر داغ کن پارچه بزار روش بشین روش

قالیچه کوچولو پشمی بخر بشین رو اون همیشه..

چرا قدیم زنها انقدر مریض نمیشدن..! چون فرشها و گلیم ها پشم بود.. الان رو سرامیک سرد راه میریم رو فرش و مبل پلاستیک میشینیم..

گاهی برو سونا خشک و بشین تو گرما تا رطوبت های رحمت کشیده شه..

بادکش هم خوبه برای رحم

اینا رو دکتر زنان بلد نیست.. ولی طب سنتی خوب بری همه اینا رو بهت میگه انجام بدی تا خوب شی

عسل هم خیلی خوبه بخور

گاهی پنیرک و اویشن و پونه دم کن بریز تو وان بشین توش.. تمیز میکنه داخل بدنت رو..

خب چیکار کنم اگرم بیخیال باشم که خدایی نکرده یائسه بشم که بدتره من خودم دیدم اینجا یه دختر ۱۸ ساله گ ...

واااا مگه قراره همه مثل هم باشن من الان۳۸ سالمه به این چیزا فک نمیکنم تو با ۱۸ سال سن درگیری؟؟؟😐😐😐😐

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗