2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا پریودم نامنظمه تنبلی دارم خیلیی استرس دارم 

تنبلی از سردی رحم و تخمدان میاد

حتما برو طب سنتی بهت برنامه غذایی بده و دمنوش و.. پری هات منظم شه

حتما ورزش کن.. ورزش سردی بدن رو از بین میبره و رحمت گرم میشه و پری منظم میشه

سعی کن چیزای کارخونه نخوری و تا میتونی چیزای ارگانیک بخوری ،اب پز یا کبابی یا بخار پز بخوری.. سرخ کرده نخوری

خب ورزش کن سالمخوری کن اونیم ک گفته ۱۷یالگی یایسع شده دروغ محضه

نه دروغ نیست.. اینا ارثی مشکل دارن.. منم دیدم.. دکتر به زور امپول یه کار میکرد ۱۰،۱۵ سال پری بشه ولی نمیتونست باردار شه و پری الکی بود..

نه دروغ نیست.. اینا ارثی مشکل دارن.. منم دیدم.. دکتر به زور امپول یه کار میکرد ۱۰،۱۵ سال پری بشه ولی ...

دروعه شما برو پیج فلورا تاجبک بببین به چن نفر گفتن یایسگی زودرس تخمک اهدایی بااصلاح سبک باردار شدن.

زیر ۴۵ سال یایسگی نداریم

هرکیم شده اصلاح سبک وررش سالمخوری درست میشه

واقعا ؟؟ پس چرا میگن ممکنه زود یائسه میشن مادرم هنو نشده 

نه بابا ذخیرشونم بالاس من از دکتر پرسیدم اونایی که هرماه فرت فرت تخمک ازاد میکنن زودتره البته نه زودرس. به وقتش

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
خوب منم دارم بعدشم راحت بچه دار شدم چرا به این حرفا اهمیت میدی اینا دکتر که نیستن

ممنون عزیزم آره پس بی خیال میشم آخه دکترم رفتم همه آزمایش نوشت سونو رفتم تنبلی داشتم ولی ذخیره ننوشته بود برام نگران شدم 

ممنون عزیزم آره پس بی خیال میشم آخه دکترم رفتم همه آزمایش نوشت سونو رفتم تنبلی داشتم ولی ذخیره ننوشت ...

من متاهلم یک سالم اقدام بودم برای بارداری ذخیره تخمدان ننوشتم نمیعهمم برای چیزی ک نیست چرا میشینی نگران میشی