2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😭💔

143 بازدید | 14 پست

همش ب فکرشم ثانیه ب ثانیه رو :)

با ی حرف همچیز تموم شد گفت دوس دارم روز تولدم رابطه داشته باشیم منم قبول نکردم ولی داشتم عاشقش میشدم هنوزم ک هنوزه ب امید اون از اینور خیابون میرم ک وقتی تو مغازش نشسته و سرش تو گوشیشه ببینمش فقط😭😭😭خیلی دوس دارم دوباره برگرده

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه گلم تو رو دوست داشت، با ازدواج باهات رابطه برقرار میکرد نه که به بهانه ی الکی تولدش بخواد ازت اس ...

عزیزم خیلی تنهام از طرفی خانوادم درکم نمیکنن ن میتونم دوس پسر داشته باشم ن ازدواج کنم ۱۷سالمه

تروخدا مث خواهرکوچکترمی انقد درگیر این مذکرای بی وفا نشین حیفین شماها حق زندگی عادی دارین چرا احساستونو و انرژی تونو پای پیشرفت خودتون نمیذارین میریزین به پای یک ادمی که اونم اصلا کیس خاصی نیست معجزه ی الهی نیست ک.. اونم ی ادمه مث هممون پر اشتباه خطا سیاهی... چرا خودتونو هدر میدین

عزیزم خیلی تنهام از طرفی خانوادم درکم نمیکنن ن میتونم دوس پسر داشته باشم ن ازدواج کنم ۱۷سالمه

تو این سنت این افکار و احساسات کاملا طبیعیه درسته الان وقت ازدواجت نیست اما ماها ک متاهلیم اینو ببین تو نی نی سایتم خیلی میگن تنهایی توی متاهلی خیلی بدتر از تنهایی توی مجردی هست

یعنی تو وقتی مجرد هستی و از نظر فیزیکی تنهایی و کسی پیشت نیست این خیلی بهتر ازینه که توی یه رابطه با ادمی باشی که با تو جور نیست و احساس غم و تنهایی بهت میده حالا این رابطه میخواد ازدواج باشه یا پارتنر داشتن فرقی نداره گلم

بهترین کارو کردی عزیزم غصه رو بزار کنار به خودت افتخار کن که تن به همچین ذلتی ندادی و شجاع باش مطمئن باش اگه آدم درستی باشه تو دلش بهت احسنت میگه که همچین کاری نکردی خودتو قوی و دختر مستقل نشون دادی که برای موندن باهاش حاضر به هر کاری نیستی پسرا از کسی که خودشو هی بندازه جلوشون خوششون نمیاد دست نیافتنی که باشی آدم درست و عاشق واقعیت میاد خودش  

تو این سنت این افکار و احساسات کاملا طبیعیه درسته الان وقت ازدواجت نیست اما ماها ک متاهلیم اینو ببین ...

ولی خیلی سخته بنظرتون پیش مشاور برم کمکم میکنه؟

بعد ببین گلم همه ی ما تو این سن مث تو بودیم 

تنهایی تعریفش چیه از نظرت دقیقا؟ این ک جنس مخالفی کنارت نیست؟ خب اصلا مهم نیست مگه حتما باید کسی کنارم باشه ک بهش محبت کنم

به خودت محبت کن

تو میتونی الان کلی برنامه ریزی واسه ایندت کنی.

میتونی از هنر یا کاری که علاقه داری درامد کسب کنی پیج بزنی با مشتری سروکله بزنی پولاتو جمع کنی 

یا توی یه رشته ی ورزشی ترقی کنی

یا روی درست تمرکز کنی همزمان کلی سریالای مختلف ببینی دنبال علایقت بری تو یک دنیای بزرگ واسه خودت داری چه اهمیتی داره کسی کنارت نباشه؟

تو اگه پیشرفت کنی بقیه خودشون به موقع میان دنبالت💜

ولی خیلی سخته بنظرتون پیش مشاور برم کمکم میکنه؟

اره چرا که نه.

ببخشید زیاد حرف زدم مث خواهرمی میخوام کمکت کنم.

خواهشا هرچی اهنگ و محتوای غمگین یا عاشقانه داری از گوشیت بپاک تا ازین فازا بیای بیرون 

الان هیچکس از خودت مهمتر نیست😘

اره چرا که نه. ببخشید زیاد حرف زدم مث خواهرمی میخوام کمکت کنم. خواهشا هرچی اهنگ و محتوای غمگین یا ...

دورت بگردم لطف کردی🤍🥰