2777
2789
عنوان

همش به مرگ فکر میکنم😥

9268 بازدید | 21 پست

به این که دنیای دیگه چه شکلیه 

خیلی میترسم بمیرم و کلی چیز تو دلم بمونه 

چند شبه کلن خواب و خوراک ندارم همش یه ترسی تو وجودمه 

همش استرس دارم میلرزم 

حتی از اینکه به خانوادمم بگم میترسم چون شاید ذهن اونام درگیر بشه 

خدایا خودت کمکم کن این فکر لعنتی از سرم بره زندگیم به هم ریخته 

افسرده شدم

با مرگ هیچ انسانی از بین نمیره و کسایی هم که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوزم در کنار ما حضور دارند....از یک دونه ی کوچیک که زیر خاک رشد میکنه و تبدیل به یک درخت سَرسبز میشه و هرسال در بهار شکوفه میده میشه فهمید که هیچ چیزی در این دنیا از بین نمیره و هیچ اشتباه و نقصی هم توی این عالَم نیست....وجودِ ما بینهایت هست و همیشه در لطف و عشق زندگی خواهیم کرد چون این جسم ما فقط یک لباس هست که با مرگ هم ما ادامه ی زندگیمون رو خواهیم داشت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ انسانی از بین نمیره و کسایی که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوزم در کنا ...

مرسی واقعا نیاز داشتم به این جملات

گریه ام میاد به خاطر حرفای قشنگت 

حس میکنم خیلی حالم خوب شد

به نظرم تو لحظه زندگی کن،از زندگیت لذت ببر.ادم از اینده خبر نداره شاید تا ۷۰ یا ۸۰ سال عمر کردی یعنی می‌خوای تا اون سن همش به مرگ فکر کنی اینجوری از زندگی لذت نمیبری،آدم فقط یک بار به دنیا میاد و زندگی می‌کنه حیف نیست همش فکر رو بزاره واسه اون دنیا چی میشه،فعلا که این دنیایی پس زندگی کن

اینکه میگید «خدایا» یعنی به خدا اعتقاد دارید اقا خدا جون رو داده خودشم میگیره یک بار همچین مشکلی برای منم پیش اومد هر وقت این افکار به سراغ شما اومد صریح بگید به درک مردم که مردم عمر دست خداست یه مقدار هم تو جمع های خانوادگی و دوستانه شرکت کنید که سرتون گرم بشه یه فعالیت جدید شروع کنید بعضی وقتا این احساسات به خاطر زیادی بیکار بودن و بی حوصلگیه ولی اگر ریشه این افکار عذاب وجدان کار های بدیه که انجام دادید همیشه راه برگشت هست بر اساس اعتقادات خودتون جبران کنید یا حداقل نیت جبران داشته باشید

میخوام به چیزای دیگه فکر کنم اما نمیشه شبا بیشتر این فکر میاد تو سرم

من که نگفتم حواست رو پرت کنی عزیزم

گفتم نگاه کنی و متوجه بشی که هر فکری فقط فکره

و بدنت به این فکر، به شکل احساسات واکنش نشون میده

تا از ذهن آگاه نشی توسطش کنترل میشی

این فکر نشد یکی دیگه

مرسی واقعا نیاز داشتم به این جملات گریه ام میاد به خاطر حرفای قشنگت  حس میکنم خیلی حالم خوب ش ...

خواهش میکنم...حقیقت رو بهتون گفتم و همه میتونن این حقیقت رو ببینن چون همه چیز روشنه... تموم جذابیت و زیبایی زندگی به این هست که ما از ثانیه بعدی زندگیمون خبر نداریم که اگه خبر داشته باشیم جذابیتش از بین میره و عادی و سرد میشه....ما نیرویی هستیم در این بدن که در لحظه حال با این زندگی در یک جریان باشیم و وقتی مرگ برسه بدنمون کنار میره و اون نیرویی که هستیم باز ادامه میده به زندگی کردن منتها اگه نمیدونیم که چطوری قراره زندگی کنه به خاطر اینه که جذابیتش از بین نره...و قطعا خدایی که ما رو خلق کرده محاله سر سوزنی ما رو رها کنه.....

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ
تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی..