2777
2789
عنوان

حسین چه گفت؟

204 بازدید | 3 پست

حسین چه گفت؟ ظلم چیست؟ ظالم کیست؟ مظلوم کیست؟
ظلم:
ظلم (مصدر عربی) در لغت به معنای وضع شیء در غیر موضع خود، ستم، ستم کردن و بی‌داد آمده است.
بطور کلی می‌توان گفت ظلم به معنای ستم و گذاشتن چیزی در غیر محل آن است. ظلم،دقیقا  متضاد کلمه عدل است. عدل، قرارداد هرچیزی جای خودش است.
کسی که بر او ستم روا داشته می‌شود را  یا  می‌گویند و کننده‌ی ستم را  یا  می‌نامند.
◀️ ظلم سه دسته است:
ظلم به خویستن، حق النفس 
ظلم به دیگران، حق الناس 
ظلم بخدا، حق الله 
◀️ازین میان بدترین ظلم، ظلم به دیگران است که به هیچ‌وجه  عدالت خدا اجازه بخشش را حتی به خودِ خدا هم نمیدهد، مگر فرد مظلوم بخشیده و حلال کرده باشد.
حق الناس حتی از عهده شهید هم سلب نمیشود.
◀️ ظلم به دیگران: این قسم نیز دارای مصادقی فراوانی است. از جمله: ظلم مالی، که شامل پایمال کردن حق مالی یک انسان یا یک جامعه می‌باشد و یا ظلم جانی که اینگونه تجاوز و ستمکاری از وارد کردن یک جراحت کوچک بر بدن تا کشتن یک یا چند انسان را شامل می‌شود و یا ظلم اعتباری که همان تجاوز به حقوق اعتباری انسانهاست و نیز مصادیق دیگر ظلم‌ها.
◀️ آیا ظالم را میشود عفو کرد؟ میشود از گناهش گذشت کرد؟
مسلما خیر. زیرا عفو ستمگر موجب تقویت و تشویق او در ستمگری است. باید توجه داشت که مسئله عفو و گذشت با مسئله احقاق حق و مبارزه با ظلم و ظالمان درهم نیامیزد. برای نمونه؛ یکی از موارد اجرایی گذشت، آن‌جا است که خطری از طرف ظالم احساس نشود و روحیه گذشت و مدارا با او در اصلاح و تربیت او مؤثر واقع گردد، اما اگر عفو ما باعث جسورتر شدن ظالم شود، چنین عفوی هرگز جایز نخواهد بود.

◀️  در حقیقت امام حسین(ع) با قیام خود این درس را به بشریت داد که نه ظلم کن و نه زیر ظلم برو یعنی اینگونه نیست که انسان بگوید من به کسی ظلم نمی کنم اما اگر کسی به من ظلم رساند من صبر می کنم. در همین رابطه شعر دیگری است که:

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز
 دانش آموزان عالم را چنین دانا کند

ابتدا قانون آزادی نویسد در جهان       
  بعد از آن با فوت ۷۲ تن امضا کند

◀️  محرم ۱۴۴۵ گذشت، عاشورای آن تمام شد، نمی دانم محرم ۱۴۴۶ را خواهیم دید یا نه اما مسلما یادمان باشد؛ حسین تشنه آب نبود.
تشنه لبیک بود.
تشنه لبیک هست
و تشنه لبیک خواهد بود.
لبیک به ظلم نکردن
لبیک به نپذیرفتن ظلم
لبیک به آزادی
لبیک به آزادگی

◀️ و سخن پایانی: ان شاءالله که  با هر دینی، با هر منشی، با هر عقیده و تفکری، از این منظر  حسینی باشیم، ظالم نباشیم و زیر بار ظلم هم سر خم نکنیم.
چه درست گفتن " که کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا "
همیشهِ خدا ظالم هست،  همیشه ِخدا آزاده هست و همیشه ِخدا نبرد بین این دو وجود دارد.
فقط یادمان باشد که در کدام دسته  قرار گرفتیم.🤔.

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

◀️  حسین ابن علی چه گفت ، . .  او گفت :

ندیدم سری به سرداری مگر بسیار سرها زیر پای او.

خود ستایان تکیه بر اریکه ها زدند.

کتاب خدا را چنان می خوانند که سود ایشان است.

آنان که طیلسان زهد پوشیده اند تک پیرهنان را پیرهن بر تن می درند.

آنان که دستار بر سر می نهند سر از گردن خدا ترسان می اندازند

و آنان که آب بر مردمان می بندند ، مردمان را آب از لبه تیغ میدهند.

این نیست آنچه ما می گفتیم.

اینان سپاه آز می آرایند و دیوار غرور می افرازند و کوشک های خودپرستی میسازند

و 

انبانشان را از انباشتن پایانی نیست

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.