2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابم خورد شد خیلی تجربه کردم این قضیه رو بهونه های چرت و الکی کار دارم درگیرم مریضم فلانم ح ...

کاش حداقل اینجوری الکی بهونه نیارن خیلی راحت بگن برو.. واقعا آدم داغون میشه اون آدم سابق نمیشه له میشه خورد میشه

کاش حداقل اینجوری الکی بهونه نیارن خیلی راحت بگن برو.. واقعا آدم داغون میشه اون آدم سابق نمیشه له می ...

دقیقا والا مستقیم بگه نمیخوامت و بلاک کنه بره کارش خیلی بهتره

تا اینکه ذره ذره آزار بده 

اگه برای بار سوم بپیچونن برن چی 😂

اولین بار گفتم بعد از این دیگههه اصلا وابسته نمیشم الان واسه بار دومه دارم عر میزنم سومم فکر نکنم فرق داشته باشه😂🤦‍♀️

اولین بار گفتم بعد از این دیگههه اصلا وابسته نمیشم الان واسه بار دومه دارم عر میزنم سومم فکر نکنم فر ...

دقیقا من بار دوم خیلی شدید تر از قبل عاشق طرف شدم بخاطرش یکارایی میکردم با خانوادم بحث میکردم ازش دفاع میکردم چون الکی قرار خواستگاری گذاشت با مادرم صحبت کرد ماهم جدی گرفتیم فکر کردیم اینم ادمه 😂😩

برای دومی خیلی درگیر شدم