2777
2789
دقیقا من بار دوم خیلی شدید تر از قبل عاشق طرف شدم بخاطرش یکارایی میکردم با خانوادم بحث میکردم ازش دف ...

چقدم قشنگ دروغ میگنا حالا که رفته خانوادت چیزی نمیگن؟والا من که اگه اینکارارو کنم صددرصد هر روز کلی حرف میشنیدم ک دیدی اینممم رفتتت😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدم قشنگ دروغ میگنا حالا که رفته خانوادت چیزی نمیگن؟والا من که اگه اینکارارو کنم صددرصد هر روز کلی ...

وای کشتن منو دیوونم کردن 

حتی مامان بزرگم هم خبر داشت هنوزم سراغشو میگیره میگه پسره نیومد حرفی نزد 

اصلا دلم نمیخواد تو خونه اسمشو بیارن

اسمش بیاد اعصابم داغون میشه بهم میریزم

اصلا درکم نمیکنن

متوجه این نیستن چقدر سخت میگذره برام

خب شاید دارم سعی میکنم فراموشش کنم چرا هی اسمشو میکشن وسط

وای کشتن منو دیوونم کردن  حتی مامان بزرگم هم خبر داشت هنوزم سراغشو میگیره میگه پسره نیومد حرفی ...

چه بد نمیشه بهشون بگی که دیگه اسمشو نیارن هر چی بود تموم شد؟دقیقا عین خانواده ای برا اولیه که تا الانم بعضی وقتا تیکه میندازن که دیدی اخر دوستیتون چی شد؟

دومیه که اصلا نگفتم ولی واقعا الان راحترم چون کسی نیست بره بیاد تیکه بندازه راحتتر دارم با نبودنش کنار میام 

چه بد نمیشه بهشون بگی که دیگه اسمشو نیارن هر چی بود تموم شد؟دقیقا عین خانواده ای برا اولیه که تا الا ...

اره بابا اصلا نیاید گفت

اینم من مجبور شدم بگم بخاطر خواستگاری

چه میدونستم وسط راه ول میکنه میره

کلی رسوا شدم غرورم شکست

از کسی که کمتر از خودم بود دفاع میکردم 

احترامش رو میذاشتم

اره بابا اصلا نیاید گفت اینم من مجبور شدم بگم بخاطر خواستگاری چه میدونستم وسط راه ول میکنه میره ک ...

امیدوارم یکی بهتر پیدا بشه مثل اینا نباشه قول خواستگاری الکی نده 

اصلا از چشمم افتاده اواخر رفتارش ۱۸۰ درجه تغییر کرده بود مثل حیوون رفتار میکرد حرفای زشتی میزد

تو منو یاد دوستم حدیث میندازی اونم قضیه اش اینجوری بود

پسره اینقد ابراز علاقه میکرد که حدیثی که خیلی سخت عاشق میشد عاشقش شد بعد از یکسال اومد گفت بیا بریم خونه خالی یا بیا من نیاز دارم.. حدیث داغون شد حتی به خودکشی هم فکر میکرد واقعا حالش بد بود ولی الان کاملا نسبت به پسره بیخیاله

تو منو یاد دوستم حدیث میندازی اونم قضیه اش اینجوری بود پسره اینقد ابراز علاقه میکرد که حدیثی که خیل ...

دقیقا اینم اولش یجوری مردونه و سرسنگین و با ادب حرف می‌زد خوشم میومد خیلی وابسته اش شدم 

تا اینکه یه روز بهم پیام داد گفت غزل من اگه با تو ..... نکنم باید یه راهی پیدا کنم

یبارم بعدش بهم گفت اگه پایه نباشی و ازون حرفا باهام نزنی میرم با یکی دیگه اون حرفا میزنم

یه دور رفته بود باز برگشته بود گستاخ شده بود حرفای زشت و کثیفی میزد

دیگه جوابشو ندارم رهاش کردم ازون موقع

دقیقا اینم اولش یجوری مردونه و سرسنگین و با ادب حرف می‌زد خوشم میومد خیلی وابسته اش شدم  تا ای ...

واقعا افرین به تو که با این نموندی پسری که اولش خوبه بعدش یهو اینجوری بشه رو باید بندازی سطل اشغال 

این حدیث هر وقت پسره برمیگشت قبول میکرد دیگه اینقددد باهاش حرف زدم تا ولش کرد ولی بازم بعضی وقتا میگه دلم واسش تنگ میشه که خوب عادیه دیگه دله 

ولی اینو گفتی همین یه هفته پیش تلگرام نصب کردم یه پسره اومده میگه شمارمو داره تا الان که رفتاراش خوب بود نکنه اینم یهو اینجوری بشه؟😶

واقعا افرین به تو که با این نموندی پسری که اولش خوبه بعدش یهو اینجوری بشه رو باید بندازی سطل اشغال&n ...

دبگه با توجه به تجربه هایی که بدست آوردی برو جلو و چشم و گوشت باز باشه

هرموقع هم حس کردی داری وایسته میشی یاد قبلی بیوفت