2777
2789

من چهره معمولی دارم خیلی معمولی 

اندامم ولی عالیه 

شوهرم خیلی خوشکله سفید و لبای صورتی داره چشاش آبیه 🥲 ریش و موهاش خرمایی 

از این چش رنگی خوشکلاست تا حدی که خانوادم بهم میگن اون خیلی از تو خوشکل تره من اعتماد بنفسمو از دست دادم  

هر جا میریم همه بهش نگاه میکنن همه میگن وای چه خوشکله هم حسودیم میشه هم اعتماد بنفس اون میاره بالا 

یک ماه پیش بهم خیانت کرد دلیلشم تو تایپکا قبلم گفتم 

شاید طلاق گرفتم منتظر یک چیزاییم 

همش به دختره که باهاش دوست شده حق میدم اخه معلومه  اگه  منم مجرد باشم یک پسر به این خوشکلی و خوشیپی و پولداری 😭 درخواست دوستی بده دوست میشم و اینکه نمیدونسته زن داره بعدش ک فهمید به شوهرم گفت من بهت امیدوارم شده بودمو و فلان زنتو طلاق بده 

شوهرمم گفته نه دوسش دارم اشتباه کردم اومدم سمت تو و فلان 

من حالم خیلی بده بچها همش میگم نکنه هنوز باهمن نکنه چیزی هست 

اعتمادم دیگه بر نمگرده فکر مکنم اون ب روم نمیاره ولی خودشو از من سر میدونه و با من حس کمبود داره 

هرکار میکنم راضی به طلاق نمیشه موندم چیکار کنم 

امشب بهم گفت حالم از دنیا بهم میخوره همش تکراری شاید خودمو بکشم و اینا میگم نکنه هنوز با دخترس عذاب وجدان داره 

ولی دستشو گذاشت رو قران که دیگه تا با منه خیانت نکنه 😭 شک داره دیونم میکنه همه چیز رو مغزمه من فقط خیلی خوشکل نیستم معمولیم متوسطه خوشکلیم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بهرحال باید ب این فکر کنی ک همسرت عاشق این قیافه شده و با شما ازدواج کرده...خیانتش توجیه نداره زیبایی ملاک خیانته مگه؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خیانت هیچ توجیهی نداره خودت و گول نزن که چون قیافش خوبه اینطوری شده!

خودتو بالا بگیر

طرف هیچ مالی نیست زنش چش سبز سفید خوشکله انقد خودشو بالا میگیره زنش بنده خدا معمولی محسوب میشه

تو شیک بپوش فقط!

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

ولی دیده شده به مرور جاتون عوض شده تو خوشگلتر شدی از اون

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱

از اول شمارو همین شکلی دیده این دلیل خوبی برا خیانت نیست اما اینکه مردا تنوع طلب شدن بحث دیگه ایه اصلا به شما ربطی نداره تا وقتی خودت خودتو با ارزش و زیبا و یا ...ندونی انتظار نداشته باش که دیگران تورو زیبا بدونن

خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین

شوهرت زیادی....تشریف داره اصلا هم ربطی ب قیافش نداره ک چی چون خوبه هرکار خواست بکنه؟چش نداش روزی ک اومد گرفتت؟؟من بودم زنده ب گورش میکردم خیانت اصلاااااا توجیهی نداره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی