2777
2789
عنوان

مادر بودن چه حسی داره؟

199 بازدید | 26 پست

من خودم مامانم ۱۰ سال بیشتره ولم کرده

و اینکه دوسال هم هست که زنگ هم نمیزنه حتی برای روز تولدم.

نفهمیدم مادر داشتن چجور حسی هست ولی میخوام از زبون شما بشنوم

یه دفعه دلم همینطوری گرفت💔😿

کاربر خاموشی که روشن شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم ب نظرمن وقتی مادر میشی یهو نفست میگیره قلبت میگیره ک دیگ نمیتونی از این بچه ک اوردی دورشی یه مسعولیت بزرگ یه ترسو استرس یه حواس جمع

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

مادر بودن خیلی سخته عزیزم، ی مسئولیت همیشگی،انگار ی تیکه از وجودت رو جدا کردی . آرامشت شادیت غمت همه اش وابسته اس به اینکه بچه ات تو چه شرایطیه. برا من که اینطوریه 

بعضی وقتا واااقعا کم میارم

شایدبراش اتفاقی افتاده باشه که زنگ نزده نگران نیستی

میدونم از دور و بری ها ازش خبر دارم که زندس 

اون ازم طلبکاره و خودش رو اصلا در جایگاه کسی که بهم ظلم کرده نمیدونه سخته زنگ زدن به یه همچین ادمی

کاربر خاموشی که روشن شد.

هرکسی از حس خودش تعریف میکنه مادر بودن رو

منم فک میکنم مادری یعنی در عین اینکه باید از محبت و عشق بچه رو سیراب کنی همزمان باید قویترین ادم روی زمین هم باشی

یه مادر باید پشت و پناه و جای امن فرزند هم باشه در همه ی سنین. تو هر سنی یک جور فرزندش رو حمایت کنه

منظورم از حمایت لوس و ترسو بار اوردن نیست دوستان

عزیزم از ته قلبم برات ناراحت شدم اما شاید واقعا شرایط مادرت خاصه که نمیتونه باهات باشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....