2777
2789
عنوان

مادر بودن چه حسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست

منم مثل تو ام 

مادرم خیلی در حقم از بچگی بدی کرد و ازارم داد تا الان که ازدواج کردم و اومدم سر خونه زندگیم 

از بچگی خیلی کتکم میزد و اذیتم میکرد 

حتی الان که بزرگ شدم همش پشت سر من و شوهرم حرف میزنم ازش دل کندم ولش کردم به حال خودش ماهی یبار به زور میرم خونش چون طاقت دروغا و تهمتا و حرفای بدش رو ندارم همیشه اتیش بیار معرکه بود و هست

خاله هام داییام مادربزرگمم ولش کردن با همه قطع رابطه کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بودن خیلی سخته عزیزم، ی مسئولیت همیشگی،انگار ی تیکه از وجودت رو جدا کردی . آرامشت شادیت غمت همه ...

ولی خب چطور میشه که بعضی ها همون تیکه وجودشون رو هم رها می کنن؟.. میدونم شرایط زندگی میتونه سخت باشه و ادم رو به اون مرحله برسونه.. ولی واقعا مادر من بعد جدایی دیگه مادری رو هم فراموش کرد..

کاربر خاموشی که روشن شد.
میدونم از دور و بری ها ازش خبر دارم که زندس  اون ازم طلبکاره و خودش رو اصلا در جایگاه کسی که ب ...

شاید خیلی بدی دیده از پدرت و روزای سختی رو بعد طلاق پشت سر گذاشته و افسرده و پریشونه..

من خودم مادر هستم..

ولی وقتی فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده تا مرز خودکشی رفتم و بچه هام لحظه ای به چشمم نمی اومدن و خودم رو تباه شده میدیدم و از همه متنفر بودم..

شاید مادر شما هم رفتار بدی از پدرت دیده و حال جسمی و روحیش خوب نیست که رفته و شما رو تو ذهن خودش از گوشت و خون پدرت میبینه و حس میکنه شما هم مثل پدرتی و از خون اونی...

هرکسی از حس خودش تعریف میکنه مادر بودن رو منم فک میکنم مادری یعنی در عین اینکه باید از محبت و عشق ب ...

نمیدونم والا..از وقتی که جدا شد مادری کردن رو هم فراموش کرد..

سرکار میرفت خونش جای خوب بود بعد یه بار که منو برد مرکز خرید اونم برای اولین بار گف فقط اومدیم نهار بخوریم نیاوردمت برات خرید کنم بعد که مامانش یعنی مادربزرگم بهش زنگ زد بهش گفت برام خرید کنه رفت دو تا تیشرت و اینا خرید برام..یعنی در این حد..پولو اینا هم داشت..

کاربر خاموشی که روشن شد.
شاید خیلی بدی دیده از پدرت و روزای سختی رو بعد طلاق پشت سر گذاشته و افسرده و پریشونه.. من خودم مادر ...

نمیدونم..ولی اون کسی بود که خیانت کرد به بابام..

کاربر خاموشی که روشن شد.
منم مثل تو ام  مادرم خیلی در حقم از بچگی بدی کرد و ازارم داد تا الان که ازدواج کردم و اومدم سر ...

دوست داری خودت یه روزی مادر بشی یا میترسی ؟..چون من هم میترسم یکم

کاربر خاموشی که روشن شد.
نمیدونم والا..از وقتی که جدا شد مادری کردن رو هم فراموش کرد.. سرکار میرفت خونش جای خوب بود بعد یه ب ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم چقدر اون لحظه بهت سخت گذشته باشه رو فقط خودت و خدا میدونید

اما فکر نکن این اتفاق فقط برا تو افتاده ، نمیدونم چی میگذره به یه مادر که دست از بچه ی خودش هم میشوره

قضاوت نمیکنم ولی مادر و پدر مخصوصااااا مادر ( چون از نظر عاطفی رابطه محکمتری با بچه داره) خیلی باید در قبال فرزندشون مسئول باشن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
خیلی ناراحت شدم عزیزم چقدر اون لحظه بهت سخت گذشته باشه رو فقط خودت و خدا میدونید اما فکر نکن این ...

ممنونم عزیزجان..خودمم نمیدونم چطور اون روزا گذشت سخت بودن..الانم نمیدونم چرا ولی یه دفه دلم گرفت و اشکم در اومد که تاپیک زدم..ولی باز ممنونم🖤🖤

کاربر خاموشی که روشن شد.
ولی خب چطور میشه که بعضی ها همون تیکه وجودشون رو هم رها می کنن؟.. میدونم شرایط زندگی میتونه سخت باشه ...

ادما بسته به رفتاری که از بچگیشون دیدن با بچه خودشون رفتار میکنن،قطعا محبت ندیده که محبت نمیکنه و خیلی دلایل دیگه