2777
2789

من دوستم ازم دزدی کرد الان بعد یک سااااال گیر قانون افتاده

الان مامانش میگه رضایت بدین چون مامانه میخاد طلاق بگیره من گفتم بخاطر اینکه 15 ماه دخترتون همراه من دنبال گوشی می‌گشت و میگفت من دزدی نکردم من رفیقت هستم و هزاران دورغ به خانوادم گقته رضایت نمیدم درصورتی که پول گوشی رو بدی 

حالا بعد یک سال و خورده ای گوشی کهنه رو اورده میگه رضایت بده گوشیو بگیر  😐الان چون میدونم پول ندارن بدن مامانم میگه دو سه ماه بترسونمشون بعد رضایت بدیم گوشی کهنه رو بگیریم 

گوشیم آیفون 13 ساده بوده خود پلیسا هم گفتن خورده زمین چون رنگش رفته الان اگر مثلا طلا بفروشه پول ما رو بده اون پول حرومه بر ما؟ 

تو باید از اون راضی باشی 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخیر نیست

خسارتت بوده

شما باید یا اصل جنس رو دریافت کنی یا معادل ریالیشو به قیمت امروز

چون یک سال شما رو الکی گردوندن، هیچ موردی نداره مبلغو دریافت کردن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

رضایت نده خسارتت رو بگیر در پایان تو باید حلالش کنی نه اون تورو

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
باید ادب شه همون کاری که مامات میگه بکنحروم نیست

بخدا اینقد این خانواده پرو و بی ادب هستن که حد نداره امروز زنگ زده مامانش میگه کی بریم پاسگا مامانم میگه براچی بریم  خانومه گقته بود ک رضایت بدی 

خالش تحدید می‌کرد  ک رضایت ندیم چیکار میکنه باهامون 😐😐

بخدا اینقد این خانواده پرو و بی ادب هستن که حد نداره امروز زنگ زده مامانش میگه کی بریم پاسگا مامانم ...

پس رحم نشون نده تا ادم شن

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

تو باید از اون راضی باشی

امروز پیام دختره دادم داخل تلگرام گفتم مرسی دزدی کردی و با من دنبال دزد میگشتی حذف دو طرفه کرد 

اومد به خانوادم گقت دخترتون دختر نیس دوس پسر داره دوس پسرش دزدیده😐😐😐حالا من بدبخت فقط مکس پسر کنارم رد میشد