2777
2789
عنوان

انتظار داشتن خیلی مخربه...

63 بازدید | 7 پست

مثلا تو حالت بده علاوه بر اینکه درد میکشی

انتظار داشتی ی سریا همراهت باشن همدردی کنن باهات شنوندت باشن ولی خب نیستن....

حالا به هر دلیلی  که شایدم موجه

الان علاوه بر درد، ناراحت این قضیه هم هستی....

کلا از کسی نباید انتظار داشت 

اینجوری حال خودمون بهتره🤍🙂

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان سرباز بیچاررو نشنیدی که تو سرمای استخون سوز لباس نداشته شاه مملکت میبینه میگه وااییی خیلی سرده میگم برات لباس بیارن 

فرداش میان میبینن سرباز مرده رو برفا نوشته انتظار تو مرا کشت وگرنه هیچ شبی لباس بر تن نداشتم

آخه بعضی چیزا هم هست که وظیفه طرفه  و واقعا باید انتظار داشته باشی که به وظایفش عمل کنه در قبا ...

نمیدونم واقعا نمیدونم....

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
داستان سرباز بیچاررو نشنیدی که تو سرمای استخون سوز لباس نداشته شاه مملکت میبینه میگه وااییی خیلی سرد ...

وااای🥲🥲🥲