2777
2789
عنوان

تجربه های من از شیمی درمانی مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 69806 بازدید | 168 پست
عزیزم دکتر برای مامان قرص فاروکسی نوشته که موقع درد بخوره. برای دردهای زیاد، باید طبق دستور و سر ساع ...

بله برای پدر من هم قرص فاروکسی تجویز کردند.

فعلا ۱۲ ساعتی دوتا میخوره. اینطوری یک مقدار درداش قابل تحمل میشه.

شیمی درمان هم هنوز شروع نکردند.

چون گفتند که باید از کلیه نمونه برداری بشه.

متاسفانه منشأ توی کلیه بوده اما توی ریه خودشو نشون داده.

امروز اگر از کلیه نمونه برداری بشه، ده روز دیگه جوابش میاد.

و ما به شدت نگران این روزهایی هستیم که داره از دست می‌ره.

فقط دکترشون بهشون قرص دادند و گفتند این قرص ها جلوی پیشرفتش رو میگیره تا زمانی که جواب نمونه گیری بیاد.

شکر خدا که مادر بزرگوارتون بهترن.

بله برای پدر من هم گفتند جراحی نداره.

الحمدالله و شکر خدا که حالش خوبهاگه اذیت نمیشی ممکنه بگی هر چند وقت میرفت شیمی درمانی اوایلش، کلا ت ...

اوایل هر هفته یا دو هفته یکبار میرفت. اگه منظورتون از قرص، تارگت تراپی هست، نه نمیخوره.

توده ها از بین نرفتن کوچیک شدن.

سال پیش در حین درمان یه عود مختصری داشت که دکتر داروها رو تغییر داد.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برای پدر من هم قرص فاروکسی تجویز کردند.فعلا ۱۲ ساعتی دوتا میخوره. اینطوری یک مقدار درداش قابل تح ...

نگران نباشید زمان از دست نمی ره. ده روز اینا چیزی نیست. درمان رو شروع میکنن و تأثیر میذاره ان شاء الله.

توکل به خدا امیدوارم هر روز بهتر بشن.

مهم ترین کار شما بالا نگه داشتن روحیه خودتون وبیمارتون هست.

طوری رفتار کنید انگار یه ویروس ساده گرفتن. حس بیمار بودن انتقال ندید. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اوایل هر هفته یا دو هفته یکبار میرفت. اگه منظورتون از قرص، تارگت تراپی هست، نه نمیخوره.توده ها از بی ...

خوشحالم شکر خدا 

کپسول اکسیژن منظورم بود، کاهش اکسیژن نداشتن

الانم با همون روال میره شیمی درمانی بعد دوسال؟

سلام عزیزم حال مادرتون چطوره؟من متاسفانه پدرم یک توده توی ریه دارن و ما تازه دو هفته اس که فهمیدیم. ...

سلام پدرتون الحمدالله بهتره

دقیقا مشابه ما،پدرم سرفه داشت دکتر گفت اسم و الرژی داره

خوشحالم شکر خدا کپسول اکسیژن منظورم بود، کاهش اکسیژن نداشتنالانم با همون روال میره شیمی درمانی بعد د ...

بله عزیزم. شیمی درمانی و ایمونوتراپی میشه.

نگران نباشید زمان از دست نمی ره. ده روز اینا چیزی نیست. درمان رو شروع میکنن و تأثیر میذاره ان شاء ال ...

زنده باشید.

ان‌شاءالله، ممنون بابت تمام انرژی مثبت هاتون...

بله درسته الان فقط توکل و روحیه‌ی بالا می‌تونه کمک کنه.

الهی که هیچ پدر و مادری غمگین و بیمار نشن.

الهی که مادر عزیز شما هم سلامتی خودشونو خیلی زود و به طور کامل به دست بیارند.

سلام پدرتون الحمدالله بهترهدقیقا مشابه ما،پدرم سرفه داشت دکتر گفت اسم و الرژی داره

خدا لعنتت کنه تمام دکترای بی سواد رو...

اگر دکتر از اول مارو حیرون نکرده بود، بابای من دو ماه درمانش جلو بود و این دردهای وحشتناک رو تحمل نمی‌کرد.

ان‌شاءالله که خیلی زود خوب میشن، هم پدر من، هم پدر شما و هم تمامی پدر و مادرهای اسیر بیماری...

خدا لعنتت کنه تمام دکترای بی سواد رو...اگر دکتر از اول مارو حیرون نکرده بود، بابای من دو ماه درمانش ...

ناراحتتون نمیکنه چند تا سوال بپرسم؟

بله ماهم ۳ ماه درگیر دارو الرژی و اسپری آسم بودیم

زنده باشید.ان‌شاءالله، ممنون بابت تمام انرژی مثبت هاتون...بله درسته الان فقط توکل و روحیه‌ی بالا می‌ ...

🙏🏻🌹

خواهش میکنم بفرمایید...

پدرتون چند مرحله شیمی درمانی شده

کپسول اکسیژن استفاده میکنه یا نه شکر خدا

و اینکه سابقه داشته ریه اب آورده باشه،البته ان شاءالله که نبوده و پیش نیاد

پدرتون چند مرحله شیمی درمانی شدهکپسول اکسیژن استفاده میکنه یا نه شکر خداو اینکه سابقه داشته ریه اب آ ...

پدر من هنوز شیمی درمانیشون اصلا شروع نشده.

چون توی سی‌تی که انجام شد علاوه بر ریه، یک توده بزرگ توی کلیه ایشون هم دیده شده.

دکترا گفتند تا زمانی که از کلیه نمونه گیری نشه و نوع دقیق اون توده مشخص نشده نمی‌تونیم شیمی درمان رو شروع کنیم.

گفتند یک هفته دیگه بیاد برای نمونه گیری 

خیلی همه چیز داره کند پیش میره، کلی باید برای هر سی‌تی و آزمایش و نمونه گیری صبر کرد .

و ما چون پدرمون درد شدیدی دارند هر روز برامون مثل یک هفته میگذره.

فعلا فقط یک قرصی بهشون دادند که توی این مدت توده پیشرفت نکنه.

خیر قرص اکسیژن مصرف نمیکنن.

گاهی نفس تنگی میگیرن ولی به اندازه‌ی درد اذیتشون نمیکنه.

مثلا اگر هوای خونه گرم بشه نفس تنگیشون بیشتر میشه.

بخاطر همین ما خونه رو کلا خنک نگه میداریم.

نه بابای من تا امروز هیچ مشکلی در رابطه با ریه نداشتند. حتی زمانی که شرکت می‌خوردند یا کرونا گرفتند حتی یک سرفه نمی‌زدند.

البته دکترا احتمال میدن که منشا از کلیه باشه و بعد به ریه سرایت کرده باشه.

پدر من هنوز شیمی درمانیشون اصلا شروع نشده.چون توی سی‌تی که انجام شد علاوه بر ریه، یک توده بزرگ توی ک ...

الحمدالله 

الهی که زودتر روند درمان رو شروع کنند و بهترین نتیجه رو بگیرند

خیلی ممنونتم وقت گذاشتی و تایپ کردی