2777
2789
دوستان عزیز من خودم حدود 14 ساله که بیماری کولیت اولسروز دارم. از تمامی دوستانی که این بیماری رو دارن و باردار شدن و یا در حال اقدام هستن خواهش میکنم بیان و تبادل نظر کنند. اگه امکانش هست نوع داروهاتون و مقدار مصرف تونو بگید. همینطور که بیماریتون در چه مرحله اییه؟ (کل رودتون درگیره یا فقط قسمتی از اون) هر کی تجربه ای از درمان بیماری داره نظر بده
خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم
سلام سمین جان .همسر من این بیماری رو داره. اوایل کل روده ش درگیر بود ولی آخرین بار که کونولوسکپی داد 20 سانت زخم بود. الان دیگه طب سنتی رو داره امتحان میکنه خوب بوده براش ولی درمان کامل نشده هنوز. داروهم شیاف آساکول استفاده میکرد و مزالازین 500.
سلام ممنون که نظر دادید سارای عزیز لطفا اگر طی درمان همسرتون باطب سنتی گزارش کلونوسکپی ایشون بهبود قابل توجه ای داشته ، در مورد گیاهان دارویی مصرفی هم بنویسید(نام، مقدار، زمان مصرف و نام پزشک) قبلا از همه ی دوستان عزیزم که میان و نظر میدن ممنونم...
خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوباره ... من فعلا دارم داروی گیاهی کنار داروی خودم می خورم بارهنگ و خاکشیر رو شستم با ابلیمو و عسل مخلوط کردم روزی 1 استکان ناشتا میخورم صبح ها به جای چای 1 ق م بابونه و 1 ق م بومادران رو با دو لیوان ابجوش دم میکنم و میخورم. قصد دارم پودر دانه ی انار هم بخرم بعد از غذا بخورم- در ضمن سنجد هم روزی 14 عدد میخورم. سیب شیرین ورسیده هم روزی 1 عدد با تفاله اش بخورید.
ثمین جان من کولیت اروسیو دارم یعنی کولیت فرسایشی,مال شما کولیت زخمیه.فرق داره تازه ریفلاکس معده هم دارم,خلاصه خداروشکر.هرچی چیز خوب تو دنیاست دارم جذب میکنمتازگی حامله هم شدم.
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام شیدا جون اوکی من فکر کردم همون بیماریه منو داری... اصلا به ادامه اسمش توجه نکردم.... انشالله که بارداری خوبی داشته باشی گلم برات ارزوهای خوب دارم
سلام صبور جان کلا بیماری های روده دو دسته اند ای بی دی و ای بی اس ای بی دی خودش دو تا بیماری شایع تقسیم میشه (کولیت زخمی یا همون کولیت اولسرو و بیماری کلون) ای بی اس هم که کلا فرق داره علائم شما چیه ؟ چه داروهایی می خوری؟؟ اسهال و خونریزی از علایم کولیت اولسرو هستش
صبور جان همون اساکول هم گرونه به نظر من !! مخصوصا که باید هر شب استفاده بشه... میتونی به پزشکت بگی ببینی راهی واسه داروی جایگزین هستش یا نه؟ البته من شیاف استفاده نمیکنم و فقط داروی خوراکی میخورم- 4 سال اول بیماریم دکتر اساکول داده بود که بعدا دیگه کلا قطع کردش. صبور جان شما چند ساله این بیماریو داری واسه من که 14 ساله شد!!!! اگه تهران هستی پزشکای خوبی اونجا هستن (کلینینک مسعود - اقای دکتر مرات و دکتر ناصری) متاسفانه من شهرستانم و یخورده سخت میشه اونجا بیام!! امیدوارم که یه روزی یه درمانی واسه این بیماری پیدا بشه... البته منم اگه داروهامو قطع کنم بعد 1-2 ماه دوباره روده ام التهابش شدید میشه و خون میبینم و دوباره همون احساس اجابت مزاج فوری بهم دست میده ولی با دارو خوبم و اصلا مشکلی ندارم ...تنها نگرانیم هم واسه بارداریه!که اگر بخوام باردار بشم باید داروهایی مثل ازازرام و سولفاسالازین بخورم... دکترم میگه کولیت روده توی یک سوم بیماران توی دوران بارداریشون شدید میشه !!!
من چندماهی بیشتر نیست شروع شده عزیزم و اصلا شیاف نمیتونم تحمل کنم باز انمابهتره.کاش ازمنم کم کم انما قطع بشه بقول شماخسته کننده است چرا ت بارداری لون داروها رو داریz؟ دکترمن گفت همیناواسه بارداری مشکل نداره تازه من باید ای وی اف کنم. من دکتر اصلیم مشهده فرزانه فر اماخودمم شهرستانم. عزیزم تو شهرماگفتن دارن یه انجمن حمایت از بیماران ای بی دی میرنن کاش یکاری برامون بکن واقعا سخته هرشب...هرجایی هم امکانش نست. انما بزرگترم هست هر کس دارومو ببینه جامیخوره و حملشم سخته
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
دکترها میگن داروها مشکلی نداره اما من خیلی جاها خوندم این داروها مشکل دارن توی بارداری مخصوصا ازارام (البته توی همین سایت چند نفریو دیدم که تو بارداریشون میخوردن و بچه هاشونم سالمن) اما خوب من چون خودم روزی 10 تا 13 تا قرص میخورم دوست ندارم اصلا بچم مریض باشه واقعا دلم نمیخواد که بچمم هم از تو شکمم این همه داروی شیمیایی بخوره.... نمیدونم .... سردرگمم
صبور جان به نظر من بگرد یک فوق تخصص داخلی خوب توی مشهذ پیدا کن برو پیشش و ازش بخواه کلا بیماریتو واست توضیح بده ... شاید برای شما پیشرفته نباشه و زود خوب بشه... خداییش من چوب عدم توضیح پزشکم درمورد بیماریمو خوردم . فک کن رفتم پیشش و گفتم میخوام ازدواج کنم این داروها مشکلی نداره به همسرم بگم دارو میخورم؟ گفتش نه چه مشکلی؟ فک کن داری 4 تا قرص تقویتی میخوری!! اگه میدونستم که بیماریم خطرناکه زودتر دوا درمونمو جدی تر میگرفتمش.... این دکتر جدیدم هر 3 ماه ازمایش مینویسه هر 6 ماه سونو .... اما اون چی هر موقع میرفتم یه معاینه شکمی میکردو میگفت درد داری میگفتم نه!! بعد میگفت پس خوبی پاشو برو انقدم دکتر نیا!!!! یکبار سونو ننوشت !!! در صورتی که ماها بخاطر داروهامون در معرض بیماریهای کبدیم و باید چک بشیم.... خدا ازش نگزره....من مشکل مالی نداشتم اگه میگفت نیازه ازمایش بدی یا سونو انجام میدادم ... اما .....واقعا نمیدونم چی فکر میکرد. ا اون موقع فقط قسمت انتهای روده ام التهاب و زخم بود اما حالا کلش ... اون موقع با پردنیزولون 10 میلی اما حالا پردنیزولون 50 میلی.... یعنی 3-4 برابر داروهام زیاد شد.... به نظرم باید از دکترت بپرسی کاملشو اگرم دیدی خوب جواب نمیده بگو این بیماری و این داروها تا اخر عمر باهامه و باید اطلاعاتمو ببرم بالاپس لطفا برام توضیح بدید....