2777
2789

چقدر بیشعوری !!!ببین هرچقدر تا الانم خرج کردی ممنون نگران نباش از زیر سنگم باشه در میارم بهت میدم بعدشم ی جوری گم میشم که خودتو بکشی ام نتونی پیدام کنی.....تمام فحشایی که این مدتم بهم دادی لایق خودت بوده بی ترتبیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی واقعا پول پرستی بنده خدا داره تو عقد ماهی ۷تومن برات میزنه بعد بیشترم میخوای بعد داره میگه شوخی کردم دیگه پول پس فرستادنت چیه معلومه سنت خیلییییی کمه چون کپی ی بچه ۵ساله رفتار کردی حالام کشش نده ی مدت چیزی نگو تا هر دو سر عقل بیاین و آشتی کنین

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

اسی شما هم سیاستت کنه هم اینکه زود عصبی میشی، وقتی ماهی 7 میلیون بهت میده و الانم عقد کرده هستی خوب برای پس اندازت خوبه دیگه، حتی اگر بیشتر لازم داری با دعوا کاری درست نمیشه، و نکته دیگه اینکه دنبال نکته تو حرفای شوهرت نباش بدتر عصبی میشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
ماهی ۶-۷ تومن خوبه؟🙄

عقده 6 7 تومن رو میخواد چیکار؟مگه خرج خورد و خوراک میده نهایت لباس بخره و ارایشگاه میره که اونم هرماه آدم لباس نمیخره خیلی هابا این پول زندگی میکنن خرج خورد و خوراک میدن مگه حقوق های الانی چقدره

ماهی ۶-۷ تومن خوبه؟🙄

عزیزم ایشون عقد هستن و این مقدار میگیرن خیلیا بعد ازدواج ماهیانشون دو سه تومانه کسی که دنبال پول زیاده یا باید بره با یه پولدار ازدواج کنه مثل شما ماهی ۲۰/۳۰تومان پول بگیره که این پول به چشمش نیاد یا باید همت کنه بره شاغل شه