2777
2789
عنوان

چقدر دل کندن سخته 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلطان چس ناله فقط خودت  همه از مدرسه فرار میکنن  تو رفتی از دیواراش خدافسی کردی  ش ...

هنوزم موندم معلما چرا ميگفتن دلتون واسه اين ميز و صندليا تنگ ميشه من كه هرگز دلم تنگ نشده بيزارم ازون ميز و صندلي😬

عجب صبري خدا دارد

من هم روز آخری که برای تسویه حساب دانشگاه رفتم همین حس و داشتم

لحظه خروج از ورودی دانشگاه همسرم ازم عکس انداختن

خیلی خیلی غمگین بودم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
مدرسه؟؟؟؟؟؟؟ دلتنگ؟؟؟؟؟؟؟؟ بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بیچاره ننوشته برای درس خواندن و ساعت هفت بیدار شدن دلش تنگ شده که😂😂😂😂...

من خودمم حاظر نیستم حتی یه روز سر اون کلااسا با اون معلمانی که تخریبمون میکردم بشینم و سرویس های که دیرمیومد و وسط گرما نشسته بودیم تویه حیاط و .. ...

ولی برای اون روزا که با رفیقم زنگ تفریح تانگو میرقصیدیم و مسابقه میذاشتیم با اون قد و قوارمون و سر کلاس گاهی مسخره بازی درمیاوردیم و اینقدر می‌خندیدیم که معلم متوجه میشد و ..... عمیقا دلتنگم :)

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
میخوای گرافیگ باز بخونی 

نمیدونم شهر خودمون دولتی گرافیک نداره ولی صنایع دستی دولتیش خیلی خوبه اگه صنایع دستی دانشگاه شهرمون قبول بشم اونو میرم اگه نه گرافیک دانشگاه ازاد یا غیر انتفاعی

بیچاره ننوشته برای درس خواندن و ساعت هفت بیدار شدن دلش تنگ شده که😂😂😂😂... من خودمم حاظر نیستم حت ...

اره دقیقا 🤧🤧 حالا ما دبیرای هنریمون خیلی پایه بودن سر کلاسای کارگاهی موزیک میزاشتیم دور هم کار میکردیم  چند بار با همون دبیرامون اردو رفتیم  هعی 😔

بیچاره ننوشته برای درس خواندن و ساعت هفت بیدار شدن دلش تنگ شده که😂😂😂😂... من خودمم حاظر نیستم حت ...

من دلم برا پرسشای دبیر ادبیاتون تنگه ینی ی جوری می‌پرسید اصن پرام ،پرات  

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وای اینا رو گفتی یاد خودم افتادم سرکلاس گوجه سبز میخوردم معلم فهمید

من یبار نارنگی خوردم فهمید ولی چون شاگرد زرنگ بودم دعوام نکرد فقط اخم کرد😂😂😂😂 لعنتی تیکه اول نارنگی گذاشتم دهنم گفت کی نارنگی خوووورد😂🥺😂😂

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
   من دلم برا پرسشای دبیر ادبیاتون تنگه ینی ی جوری می‌پرسید اصن پرام ،پرات    

😂😂😂😂😂😂 یاد روزای خوش بخیر