2777
2789
عنوان

چقدر دل کندن سخته 🥺🥺

437 بازدید | 33 پست

امروز واسه آخرین بار رفتم هنرستانمون واسه آخرین بار همه جارو نگاه کردم خیلی سخته دل کندن ازش با اینکه روزای خوب و بد اونجا  زیاد داشتیم یسالش که تو کرونا بود کلا نرفتیم یازدهمم  نصف سال که سه روز تو هفته میرفتیم دوازدهمم مدرسمون ریزش کرد دو ماه نرفتیم 😑با همه اینا خیلی دلم تنگ میشه واسه اون حیاط بزرگش با گلای رز و کاغذی ، واسه زنگ تفریحا ، واسه مستخدم بامزه مدرسه ، اردو و چند تا دبیرای دوست داشتنی، دوستام و ساعتای کارگاهی و ... 😔😔🤧 هعیییی باورم نمیشه دوباره پاییز میشه ولی دیگه قرار نیست من  مدرسه برم ای خدااا😔😔😔🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه؟؟؟؟؟؟؟

دلتنگ؟؟؟؟؟؟؟؟

بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ولی خیلیها خاطرات خوب دارن از مدرسه.منم بعد از سالها خیلی دلتنگ پیش دانشگاهی میشم

من همش معدلم بالابود از بچه ها امتحان میگرفتم تصحیح میکردم 

بچگی هم همش بازی و کوه و دوچرخه و..

ولی اصلا نمیخام برگردم عقب 

من همش معدلم بالابود از بچه ها امتحان میگرفتم تصحیح میکردم  بچگی هم همش بازی و کوه و دوچرخه و. ...

عزیزم چندسالته؟میدونی زندگی برای همه یکحور نیست ولی خوب حس و حال پیش و دانشگاه رو خودم خیلی دوست داشتم.

من همش معدلم بالابود از بچه ها امتحان میگرفتم تصحیح میکردم  بچگی هم همش بازی و کوه و دوچرخه و. ...

منم دوست ندارم برگردم عقب چیزای تلخ تو بچگیم زیاد بوده ولی سالای هنرستان واقعا دوست داشتم با اینکه کلی تو کرونا بودیم و یه دبیرامون فوت کرد و..