2777
2789
عنوان

بنظرتون ما باید پولشو بدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 47 پست
ولی عزیزم  اگه شوهرت برا خانواده شمام دست دلباز بزار بخره  واقعا من بودم خوره نمیگرفتم

آخه برادرشوهر و خواهر شوهر و خاله های شوهرم تا دختر خاله شوهرم و....

کل سفر باید بگردیم واسه خرید سوغات و هزینه اش هم کم نمیشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
مادرشوهر من مال همون موقع است دیگه از حالا میگه میخوام اینو بخرم اونو بخرم فکر نکنم ما اصلا بتونیم ...

باهاش راحت نیستی بهش بگی؟

مثلا من یه عمه دارم ضد کارا مامان بزرگم 

جایی میخواد با ماها بیاد قبلش میسپارم میگم بگو فلان کارو نکنن

درحال ساخت ....:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه برادرشوهر و خواهر شوهر و خاله های شوهرم تا دختر خاله شوهرم و.... کل سفر باید بگردیم واسه خرید س ...

ای بابا 

یه روز برید یه جا همه رو بخرید 

بعدم آها یه چیزی 

بگو مادر جان استانبول بیشتر از یه حدی اجازه نمیده وسیله داشته باشیم اون وقت مجبوریم بزاریم فرودگاه بمونه 

یه همچین چیزی ولی به طرز درستشو بگو 

مثلا بگو بیشتر از ۲۲کیلو نمیشه بیشترش کلی باید بدیم چیزای کم بردار 

بعدم به روز ببرش یه پاساژ و مجتمع 

هرچی میخواد بخره دیگ بعدش گردش در 

نه عزیزم، اگر شرایطش رو نداره بقیه هم درک میکنن شاید وضع مالی شما خیلی اوکی هست ک اینجور میگه، درای ...

بقیه خانواده نمیدن میشناسمشون حتی برادر شوهرم که از شوهرم خیلی بزرگتره به دروغ هزینه عمل جراحی گرفته از شوهرم اما ما وانمود کردیم متوجه نشدیم

واسه درجه ۱ یه تیکه مشکلی نداره ولی از حالا داره لیست میاره با سایز کفش و شلوار و.... واسه همه...

دیگه گفتیم نخواستم دل شوهرمو بشکنم گفت مامانم بیاد قبول کردم

دلت خیلی بزرگه خب اگر توان مالی داری ک بهش بده 

اگر نداری هم رک بگو مادر برا سوغات پول بردارین الان دلار رفته بالا ترکیه مث قدیم نیس همه چیش مفت باشه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
سوغات از خودش  بقیه از شما  ولی اگه شوهرت پولدار و کسی سواستفاده نمیکنه اونام بده بخره ...

نمیشه اسمشو سو استفاده گذاشت مادرشه ولی خب ملاحظه کلا نمیکنن من با یکی یه تیکه واسه درجه یک مشکلی ندارم اما قراره واسه همه کلی چیز بخره که وقتمون میره و هزینه اش هم زیاد میشه

بقیه خانواده نمیدن میشناسمشون حتی برادر شوهرم که از شوهرم خیلی بزرگتره به دروغ هزینه عمل جراحی گرفته ...

آره خیلی میشه

نمیشه سفر رو کنسل کنید؟

نظر شوهرت چیه؟

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
ینی اینقد پروعه که بگه من سوغاتی میخرم به اسم خودم تو پولشو بده😐

راحته کلا میگه پسرمههههه

الان بگم اضافه بار میخوریم‌میگه جریمه بده پسرمه

بعد فقط همسر من اینطوریه تو بچه هاش

آره خیلی میشه نمیشه سفر رو کنسل کنید؟ نظر شوهرت چیه؟

نه نمیشه کنسل کنیم کلی ذوق داره مادرشوهرم دلمون نمیاد بگیم نه....فکر نکنم خوش بگذره  ما تا الان سفر اونطوری نرفتیم همه اش درس خوندیم بعدش کرونا بعدش بچه نوزاد...الان نمیدونم‌چطوری بشه بریم دنبال خرید بعد اینطوریه که یه چیزیو ده بار عوض میکنه نمیپسنده دنبال یه چیزی بگرده..میدونم دیگه

حالا نمیشه بگردیم فقط؟؟؟ یه تیکه واسه نزدیکا بخره فقط؟

نمیشه اسمشو سو استفاده گذاشت مادرشه ولی خب ملاحظه کلا نمیکنن من با یکی یه تیکه واسه درجه یک مشکلی ند ...

بعضیا سواستفاده می‌کنن اگه اونجوری نیست بخرید گناه داره 

ولی یه کاری کن شوهرت بگه بهش لازم نیست درجه دو بخره مگ بچه ای چیزی خودت نگو 

خدا بهت صبر بده البته دلت بزرگه من اگه انقدرم پولدار بودیم دیگه نهایتا همون پول سفر بود نه دیگه پول ...

واقعا میگی ؟

من اگه داشتم میگفتم شصت هفتاد واسه خودت هرچی میخوای بخر 

البته ولش میکردم تو پاساژا 😑 ک جلو تفریحمو نگیره

قبل از اینکه بری بگو مادر جان پول بلیط و هیلتون با ما هستش ولی برای سوغاتی خریدن پول بردارین چون اون ...

گفت میخوام اینو اونو و ...واسه این و اون و... بخرم به شوخی گقتم مادر پولاتو جمع کن گفت نه دیگه شما مهمونم کردید شما پول سوغات رو میدید من هزارتومنم نمیارم

چی بگم؟ ببین در حد نزدیکا یه تیکه مشکلی ندارم ولی میخواد واسه همه کلی چیز بخره