2777
2789
عنوان

بنظرتون ما باید پولشو بدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 47 پست
خدا بهت صبر بده البته دلت بزرگه من اگه انقدرم پولدار بودیم دیگه نهایتا همون پول سفر بود نه دیگه پول ...

منم واسه خودش و یه تیکه واسه دختر و پسر و نوه هاش مشکلی ندارم ولی نه تا این حد.نمیرسیم بگردیم با بچه کوچیک

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میگی ؟ من اگه داشتم میگفتم شصت هفتاد واسه خودت هرچی میخوای بخر  البته ولش میکردم تو پاس ...

وااااای اصلاااا و ابدا تنها نمیره کاش اونطوری بود میگفتم برو خرید ما بریم بگردیم...  الان اشکم درمیاد  

گفت میخوام اینو اونو و ...واسه این و اون و... بخرم به شوخی گقتم مادر پولاتو جمع کن گفت نه دیگه شما م ...

والا به خدا زور داره ،اگر بخواید اینطوری پیش برید اصلا نمی‌تونید پیشرفت کنید ،به نظر من از خیر سفر بگذر یه چیزی را بهانه کن و نرید ،والا اگر قراره کل سفر حرص بخوری خو مگه مجبوری بشین تو خونه راحت 

وااااای اصلاااا و ابدا تنها نمیره کاش اونطوری بود میگفتم برو خرید ما بریم بگردیم...    الا ...

اخییی 

این بدههه 

ولی یه روز بزار با قاطعیت بگو ما همیشه دوست داشتیم مسافرت بریم هی‌پیش نیومده این یه روز میزاریم برا خرید 

ولی دیگ نمیگردیم 

درحال ساخت ....:)

باهاش راحت نیستی بهش بگی؟ مثلا من یه عمه دارم ضد کارا مامان بزرگم  جایی میخواد با ماها بیاد ق ...

نمیخوام ناراحتش کنم ولی از طرفیم به ما ربطی نداره کیف و کفش و پیراهن و بلوز شلوار واسه یه سال اقوام‌ بخریم

نمیخوام ناراحتش کنم ولی از طرفیم به ما ربطی نداره کیف و کفش و پیراهن و بلوز شلوار واسه یه سال اقوام‌ ...

آره ربط ندار ه

ولی خب به شوهرت بگو کم بخر 

بگو جت نیست ببریم 

واقننم نمیشه برد

والا به خدا زور داره ،اگر بخواید اینطوری پیش برید اصلا نمی‌تونید پیشرفت کنید ،به نظر من از خیر سفر ب ...

شوهرم دیگه حالا حالا ها مرخصی نمیتونه بگیره از بیمارستان منم الان مرخصی بدون حقوقم فرصت خوبیه دیگه گفتیم...شوهرم دلش میخواست مامانشم بیاد

آره ربط ندار ه ولی خب به شوهرت بگو کم بخر  بگو جت نیست ببریم  واقننم نمیشه برد

شوهرم میگه ولش کن بزار بخره خودمون نخریم...دراین حد...بزار این یه دفعه رو بریم شایدم اونقدر که من فکر میکنم بد نگذره شوهرم نمیزاره بهم بد بگذره...گولم‌میزنه  

اخییی  این بدههه  ولی یه روز بزار با قاطعیت بگو ما همیشه دوست داشتیم مسافرت بریم هی‌پیش ...

امیدوارم بشه قانعش کرد ازون مدلاس که نمیزاره بقیه کاری کنن فقط اونی که خودش میخواد

اما در کل آدم خوب و مهربونیه...بزور میشه تحمل کرد بقیه اخلاقاشو فکر کنم

بعضیا سواستفاده می‌کنن اگه اونجوری نیست بخرید گناه داره  ولی یه کاری کن شوهرت بگه بهش لازم نیس ...

میگم‌شوهرم بگه

ببین میاد شهر ما از لباس بیرون و تو خونه میخره میبره واسه ۸ نفر تو شهر خودمون )تاپیکام تابلو هستن اسم شهر نمیگم شناسایی نشم) 

اما گوش به هیچ کس نمیده

میگم‌شوهرم بگه  ببین میاد شهر ما از لباس بیرون و تو خونه میخره میبره واسه ۸ نفر تو شهر خودمون ...

وای این مامان بزرگ من 

یکم روش زیاد و راحت مامان بزرگم 

ولی خب درستم نمیشه باید باهاش تا کرد

وای این مامان بزرگ من  یکم روش زیاد و راحت مامان بزرگم  ولی خب درستم نمیشه باید باهاش تا ...

دقیقا منم فکر کنم باید مدارا کنم این دفعه رو

دعام کن