2777
2789
عنوان

خوانمایی که نوزاد یا بچه کوچیک دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 55 پست
من لباسای پسرمو تا دو سالگی تو ماشین نمیشستم ،به دلم نبود با دست با مایه لباس کودک فیروز میشستم خیل ...

آره به خدا اونقد لباسای نوش اینطوری خراب شدن

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
مینی واش دارم اولش تو اون میشورم میزارم تا صبح بمونه بازم نمیره

صابون بکش. من با صابون عطر دار می‌شورم خیلیم خوش بو میشن. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس نوازدوهرکاری کنی تمیزنمیشه.وابتکس وپودرکه نمیشه بزنی بایدباپودرصابون بشوری ولی بازم لکه های زردردنگ جلولباسش سرجاشه.نمیدونم اب دهنشون چی دارن که وقتی غذادهنشون میریزه لباس دیگه لکش پاک شدنی نیست

برای لک های لباس ،پودر ماشین لباسشویی پرسیل  ،رو بریز رو همون قسمت و‌بذار بمونه ،البته لباس باید خیس باشه ها و تو آب ،کاریش نداشته باشد چند ساعت بعد لکه ها نیستن ،اگه این پودر نبود ،من  باید روزی یه لباس مینداختم دور چون بچه هام موقع غذا خوردن خیلی لک میکنن لباسشون رو و منم اکثرا لباس سفید و روشن میخرم براشون . ،منم آبلیمو و وایتکس و ...رو امتحان کردم .پودر پرسیل راحت ترین راهه

بعدشم با نرم کننده لباس میشورمش که بوی تاید نده 

والا بچم کلا تر تمیز بود خودشو زیاد کثیف نمیکرد ... ولیی لباساشو میریختم لباسشویی با پودر پرسیل خیلی ...

منظورم غذا هست گلم ریختنی به زور میره لکه هاش

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

من خودم مینی واش نخریدم به نظرم وسیله ی اضافیه ! لباس های دخملی رو چند روز جمع میکنم بعد لباسشویی رو با جوش شیرین و سرکه ضدعفونی میکنم بعد با پودر مخصوص لباس کودک لباس هاشو میندازم 

اصلا دامستوس استفاده نکن اون مثل وایتکس میمونه ولی با درجه کمتر ، اصلا تو خونه ای که نوزاده نباید همچین موادی استفاده بشه ، بعدشم اون لباسو تنش میکنی خدایی نکرده به پوستش آسیب نزنه

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

برای لک های لباس ،پودر ماشین لباسشویی پرسیل  ،رو بریز رو همون قسمت و‌بذار بمونه ،البته لباس بای ...

ممنونم پرسیلو تاحالا امتحان نکرده بودم

آره به خدا اونقد لباسای نوش اینطوری خراب شدن

ببین اگه رفلاکس داره یاغذاشو میریزه براش پیش بند بزار اگه رفلاکش داره چند تا پیش بند نخی تند تند عوض کن و اینکه لباسی که اینطوری کثیف میشه باید بادست شسته شه لباسای لک روغنی همون لحظه ای که روغنی میشه باید برای اینکه لک نشه زود مایع بزنی و بشوری زود اون قسمتا رایکم نایع ظرفشویی بزن با دست بعدم بنداز لباسشویی

والا بچم کلا تر تمیز بود خودشو زیاد کثیف نمیکرد ... ولیی لباساشو میریختم لباسشویی با پودر پرسیل خیلی ...

بتادین؟؟؟؟؟ مگه چی هست داخل لباسشویی ؟! یه قرص پاک کننده هر دو هفته کافیه.   

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اصلا دامستوس استفاده نکن اون مثل وایتکس میمونه ولی با درجه کمتر ، اصلا تو خونه ای که نوزاده نباید هم ...

چیکار کنم خب نمیره آخه

منظورم غذا هست گلم ریختنی به زور میره لکه هاش

منظور منم غذا بود دیگه تر تمیز میخورد ... کوچیک ترم ک بود پیشبند میبستم خودم میدادم 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
چیکار کنم خب نمیره آخه

سلامت بچه مهمتره یا تمیزی لباسش

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

ممنونم پرسیلو تاحالا امتحان نکرده بودم

فقط بذار بمونه ،روش .من اول لباس رو‌خیس میکنم ،بعد پودر رو که میریزم ،لباس رو تا میزنم که مطمئن شم پودره تکون نمیخوره از رو‌لکه ها و بعد میذارم تو آب تشت ،بعدم یه آبکشی ساده