بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای لک های لباس ،پودر ماشین لباسشویی پرسیل ،رو بریز رو همون قسمت وبذار بمونه ،البته لباس باید خیس باشه ها و تو آب ،کاریش نداشته باشد چند ساعت بعد لکه ها نیستن ،اگه این پودر نبود ،من باید روزی یه لباس مینداختم دور چون بچه هام موقع غذا خوردن خیلی لک میکنن لباسشون رو و منم اکثرا لباس سفید و روشن میخرم براشون . ،منم آبلیمو و وایتکس و ...رو امتحان کردم .پودر پرسیل راحت ترین راهه
من خودم مینی واش نخریدم به نظرم وسیله ی اضافیه ! لباس های دخملی رو چند روز جمع میکنم بعد لباسشویی رو با جوش شیرین و سرکه ضدعفونی میکنم بعد با پودر مخصوص لباس کودک لباس هاشو میندازم
اصلا دامستوس استفاده نکن اون مثل وایتکس میمونه ولی با درجه کمتر ، اصلا تو خونه ای که نوزاده نباید همچین موادی استفاده بشه ، بعدشم اون لباسو تنش میکنی خدایی نکرده به پوستش آسیب نزنه
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
ببین اگه رفلاکس داره یاغذاشو میریزه براش پیش بند بزار اگه رفلاکش داره چند تا پیش بند نخی تند تند عوض کن و اینکه لباسی که اینطوری کثیف میشه باید بادست شسته شه لباسای لک روغنی همون لحظه ای که روغنی میشه باید برای اینکه لک نشه زود مایع بزنی و بشوری زود اون قسمتا رایکم نایع ظرفشویی بزن با دست بعدم بنداز لباسشویی
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
فقط بذار بمونه ،روش .من اول لباس روخیس میکنم ،بعد پودر رو که میریزم ،لباس رو تا میزنم که مطمئن شم پودره تکون نمیخوره از رولکه ها و بعد میذارم تو آب تشت ،بعدم یه آبکشی ساده