2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رونش که طعم دار کردن احتیاج نداره ، مثل چلو ماهیچه میتونی با پیاز بپزی و در آخر زعفرون ، یا تو خورشت بریزی ، اما سینه‌اش جالب نیست و باید خیلی با ادویه طعم دارش کنی 

میگم بوقلمون بدبو و بدمزه است یا مثل مرغه؟

من همون مرغم کلی با پیاز و ادویه و فلفل دلمه ابپز میکنم و مخلفات میزنم تا بخورم حالا قرار بوقلمون رو جایگزین مرغ کنم و نمیدونم چجوریه

البته چندبار هم رفتم گشتم تو شهرمون گیرم نیومد

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

رون بوقلمون یا ساقش رو سرخ میکنم بعد بهش رب انار و رب آلوچه میزنم می‌زارم خوب بپزد اگه کامل باشه شکم ...

میشه کاملتر توضیح بدی؟

یعنی اول سرخ میکنی بعد یه سس درست میکنی با رب آلوچه و انار میذاری بپزه؟ پیاز و هویج و ادویه و اینا چی؟

میشه کاملتر توضیح بدی؟یعنی اول سرخ میکنی بعد یه سس درست میکنی با رب آلوچه و انار میذاری بپزه؟ پیاز و ...


آره اول بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر میزنم و بعد همه طرفش رو سرخ میکنم بعد یه پیاز رو رنده میکنم بهش رب انار و رب آلوچه یا خود آلوچه ترش رو بهش اضافه میکنم و باهاش سس درست میکنم.ساق بوقلمون هارو می‌زارم تو سس و می‌زارم چند ساعت بپزه هر نیم ساعتم میرم برمیگردونمش که همه جاش یکدست مزه دار بشه

هویج و فلفل دلمه ای نمی‌زنم.ما شمالی هستیم این مدلی درست میکنیم باید ملس باشه که بو و طعم زهم نده

آره اول بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر میزنم و بعد همه طرفش رو سرخ میکنم بعد یه پیاز رو رنده می ...

آها

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

حتما دفعه بعد این مدلی درست میکنم

بازم ممنون از لطفت 🌹🌹🌹🌹

ماشالا شمالی ها دست پختشون عالیه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز