یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رونش که طعم دار کردن احتیاج نداره ، مثل چلو ماهیچه میتونی با پیاز بپزی و در آخر زعفرون ، یا تو خورشت بریزی ، اما سینهاش جالب نیست و باید خیلی با ادویه طعم دارش کنی
میشه کاملتر توضیح بدی؟یعنی اول سرخ میکنی بعد یه سس درست میکنی با رب آلوچه و انار میذاری بپزه؟ پیاز و ...
آره اول بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر میزنم و بعد همه طرفش رو سرخ میکنم بعد یه پیاز رو رنده میکنم بهش رب انار و رب آلوچه یا خود آلوچه ترش رو بهش اضافه میکنم و باهاش سس درست میکنم.ساق بوقلمون هارو میزارم تو سس و میزارم چند ساعت بپزه هر نیم ساعتم میرم برمیگردونمش که همه جاش یکدست مزه دار بشه
هویج و فلفل دلمه ای نمیزنم.ما شمالی هستیم این مدلی درست میکنیم باید ملس باشه که بو و طعم زهم نده