2777
2789
عنوان

خوانمایی که نوزاد یا بچه کوچیک دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 55 پست
بتادین؟؟؟؟؟ مگه چی هست داخل لباسشویی ؟! یه قرص پاک کننده هر دو هفته کافیه.  

بچه من سال ۹۴ دنیا اومد اون موقع چمیدونستم قرص پاک کننده چیه 😂😂😂 بتادین میزدم چون میترسیدم قبلش لباسای خودمون ریختم بد باشه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
ببین اگه رفلاکس داره یاغذاشو میریزه براش پیش بند بزار اگه رفلاکش داره چند تا پیش بند نخی تند تند عوض ...

رفلاکسش پنهانه . زیاد بالا نمیاره ولی خیلی بد غذاس هر وقت بهش غذا میدم میزنه زیر قاشق پیش بند جواب نیست

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بذار بمونه ،روش .من اول لباس رو‌خیس میکنم ،بعد پودر رو که میریزم ،لباس رو تا میزنم که مطمئن شم پ ...

چقد میمونه لباسا تو پودر

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
رفلاکسش پنهانه . زیاد بالا نمیاره ولی خیلی بد غذاس هر وقت بهش غذا میدم میزنه زیر قاشق پیش بند جواب ن ...

نوک شیشه شیرشو گشاد کن با اون بهش غذا بده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منظور منم غذا بود دیگه تر تمیز میخورد ... کوچیک ترم ک بود پیشبند میبستم خودم میدادم 

فعلا ۸ ماهشه خودم بهش غذا میدم ولی اونقد بد غذاس به زور قاشقو میبرم با دست همچین میزنه زیر قاشق کلا غذا پخش میشه

من خودم مینی واش نخریدم به نظرم وسیله ی اضافیه ! لباس های دخملی رو چند روز جمع میکنم بعد لباسشویی رو ...

من دارم کاراییش خیلی کمه راضی نیستم.

خوب کردی نخریدی

بچه من سال ۹۴ دنیا اومد اون موقع چمیدونستم قرص پاک کننده چیه 😂😂😂 بتادین میزدم چون میترسیدم قبلش ل ...

خانما چکارا که نمیکنن.

باز جوش شیرین ی چیزی. آخه بتادین!!

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
دامستوس   نکن برای ریه بچت خیلی مضره با مایع لباسشویی بچه بشور

ممنون مایع لباسشویی بچه رو امتحان نکردم

منظورم غذا هست گلم ریختنی به زور میره لکه هاش

اگه همون موقع کثیف شد عوض کنی سریع بشوری بهتر میره لکه اش

بعدم چقدرحساسی بزارتوخونه راحت باشه بچه مگه لک باشه چی میشه خب بچه است نمیتونه

لباسایی ک بیرون. میری باهاشون رو توخونه تنش نکن لک نشه بعدم پیشبندبببندبراش😍

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

لباس نوازدوهرکاری کنی تمیزنمیشه.وابتکس وپودرکه نمیشه بزنی بایدباپودرصابون بشوری ولی بازم لکه های زرد ...

آره خیلی سخت میره

اگه همون موقع کثیف شد عوض کنی سریع بشوری بهتر میره لکه اش بعدم چقدرحساسی بزارتوخونه راحت باشه بچه م ...

چشم گلم. میبندم به خدا ولی پیشبند که همه جاشو نمیگیره. بچم بد غذاس همچین میزنه زیر قاشق غذا همه جا پخش میشه