2777
2789
عنوان

دو روزه عذاب وجدان امانم بریده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 41 پست
من نيارمند واقعي ميشناسم هرماه كمك ميكنم ي مبلغ

من فقط وفقط به موسسه محک 

کد اشتراک دارم هر از مدتی هم همایش و بازدید خیرین  دعوت کتبی میکنند

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عذاب وجدان نداشته باش. تا الان باید فهمیده باشی اینا گداهای مدرن هستن و شگردشونه.  وضعشون ا ...

آره  والا نمونه عمه خودم .بازنشسته تکنسین اتاق عمل بوده بازنشسته هست سالها.کلی پس انداز وخونه و مجردم هست ومونده 

یک مانتو و روسری ۲۰سال قبلو تن می‌کنه .هرجا می‌ره میگه من یک زن تنهام از کرایه ماشین تا مغازه ها آنقدر تکرار می‌کنه که براش مجانی حساب میکنن..بخواد بخره هم ده جا می‌چرخه قیمت پایین رو  بعد خریدمثلا نیم کیلو لپه یا برنج بازم می‌چرخه  اگه پایین تر دید میشینه غصه میخوره که وای گرون خریدم. خیلی مسایل چندش دیگم داره بخوام بگم  هیچ  ممکنه شناسایی ام بشم.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
منم قبلا عذاب وجدان داشتم و هرکی بهم میگفت بهم کمک کن فوراً بهش کمک میکردم الان اصلاااا مگر اینکه ...

هرکس رو می‌دیدم از گلوی خودم لباس وپول خودم از ضروریات خودم میدادم وقتی فهمیدم همش ناله بیخودی بوده وبه چشمام دیدم چند تا خونه اضافه هم داشتن بعد اینکه دیگه ندادم یهو هفت نسلمو دشمن شدن جواب سلامم نمیدادن؟! وضع وحالشونو میبینم که صد برابر ما دارن.   دیگه با تحقیق کمک وصدقه میدم 

چند وقت قبل سوار خطی شدم یهو ۴نفر نوجوون پسر هم سوار دوتاشون بزور جلو سوار شدن !راننده گفت عیبی ندارد! تا نشستن گفتن عمو ما از باشگاه می‌آییم واز خونه هیچکدوممون پول نیاوردیما میبریمون راننده گفت چون ورزشکارین آره ‌‌‌...موقع رسیدن به مبدا هر ۴تاشون رفتن دم ساندویچی وسوپر بغل شروع به خرید کردن!!  

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
هرکس رو می‌دیدم از گلوی خودم لباس وپول خودم از ضروریات خودم میدادم وقتی فهمیدم همش ناله بیخودی بوده ...

واقعا همینه

الان اکثرا پول مفت به دهنشون مزه کرده وگرنه از ما سالمترن برن کار کنن و دست جلوی بقیه دراز نکنن

ولی متاسفانه راحت طلب و مفت خور هستن یک عده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شوهرم ی بار رفته بود شیر محلی بخره یه خانومه هست اکثرا همونجاست لباس محلی میپوشه که خیلی گرون قیمته و لباساش نوعه کهنه اینا نیست . هرچی بخری میگه یه دو سه کیلوهم برامن بخر بچه کوچیک دارم 🤐 

دوسه کیلو اخه باانصاف . 

بعد شبش رفت شیر بخره ۲کیلو برا خونه . گفت خانومه دستش نون محلی و یه کیسه بزرگ سبزی بوده بهم گفته دوسه کیلو شیر هم برا من بخر .

شوهرمم نگرفت و اومد توماشین . بعد وجدان درد گرفت .

گفتم ببین شام امشبشو ک داشت حداقلش . نون محلی میخوره و سبزی ناراحت نباش. بعدشم این همیشه همین جاست پول دستشه بخواد ۲۰تومن میده مغازه دار پنیر یا شیر میگیره میبره برا بچه هاش .

درسته کمک خوبه ولی خدایی بعضیا الکی دست جلو بقیه دراز میکنن عادت کردن . اون خانوم هم جوون بود حداقلش اینه برن کار کنن پول دربیارن تا اینکه بااحساسات مردم بازی کنن