2777
2789
عنوان

دو روزه عذاب وجدان امانم بریده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 41 پست

عذاب وجدان نداره 

اکثرا میوه وچیزای دیگه بر میدارن به هر نفر میگن یکیشو براش حساب کنه  بری تو نخش میبینی دو یا سه نفر هستند یجا وامیستن نوبتی میرن سراغ مردم

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عذاب وجدان نداشته باش. تا الان باید فهمیده باشی اینا گداهای مدرن هستن و شگردشونه.  وضعشون ا ...

خدا کنه اینطور بوده باشه از عداب وجدان هنوز میوه ها رو نشستم و لب نزدم

من ي بار ب دوتا بچه ك سر جاده بودن ب من گفتن بوامون ابميوه كيك بخر گفتم بريم خودتون بردارين چ ابميوه ...

عجب چی بگم ولا کاش همون نفری یک ابمیوه کیک میگرفتی وتموم 

دوستان من یه  کاربری به اسم  arthur  داشتم از سال ۹۶ متاسفانه گوشیم سوخت و ن اون شماره رو داشتم ن رمزش ،خلاصه مجبور شدم قید اون کاربریم رو بزنم ،اینارو گفتم واسه دوستایی ک منو میشناختن ،..توجه..  خوشکل ها از اونجایی که من اصلا وقت نمیکنم بیام سایت کاربریم رو با خواهرم که الان بارداره و دوستم که سه تا بچه داره شریکم 😉اینو نوشتم تا اگر احیانا سوال یا تاپیک های بی  ربط  ب همدیگه دیدین واسه این کاربری در جریان باشین سه نفر استفاده میکنیم .
من ي بار ب دوتا بچه ك سر جاده بودن ب من گفتن بوامون ابميوه كيك بخر گفتم بريم خودتون بردارين چ ابميوه ...

بهترین کارو کردی

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

منم قبلا عذاب وجدان داشتم و هرکی بهم میگفت بهم کمک کن فوراً بهش کمک میکردم

الان اصلاااا

مگر اینکه بدونم طرف واقعا نیازمنده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اتفاقا کار درستی کردی

چون دوباره همونو میدن به مغازه دار و یه مبلغی ازش کم میکنن و پولشو میبرن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اهل کمک کردن به نیازمند واقعی و کلا خیرات و اینا هم هستم اون لحطه نمیدونم چه نرگم بود 

عزیزم فقط به نيازمندایی که میشناسی کمک کن. 

خیلی خوبه که اهل کار خیر هستی. مستند و محکم بهت میگم اینا نیازمند نیستن، روش جدیده برای افراد مفت خور. خیلی هم زیاد شده. 

الان از درد بیدار شدم نمیتونم زیاد توضیح بدم، اومدم سایت حواسم پرت بشه، شما که اینقدر دل رحمی و اهل کار خیر، لطفا با دل مهربونت برام دعا کن 😢