یا ورزش برم، ولی این اطراف ما باشگاه بدنسازی هست تایمی که من میتونم برم هوازی نیست
من دلم میخواد هوازی برم مثلا فیتنسی چیزی که تحرک داشته باشم بدنسازی زیاد علاقه ندارم
خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
بیا امید داشته باشیم، این خستگیا، این حال بدیا، این حسای بد، تهش به یه جای خوب میرسه، تهش هممون بلاخره میخندیم...😍🌸🍓 عاشق وکالت💙 عاشق رشته حقوق💙عاشق جنگل💙عاشق دریا💙عاشق سبک زندگی سالم💙عاشق ورزش💙عاشق خنده💙عاشق کتاب💙عاشق خدا💙 #لیلی🌱
راهکاری هست یکم اشتهام کمتر بشه؟؟؟ به شدت ضعف میکنم اگه کم بخورم
کاش یکم مقابله کنم
خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
منه خاکبرسر همین الان نون و پنیر و کره خوردممممم 🥺🥺🥺🥺😭
من یه نصف ساندویچ فلافل از شام مونده بود خوردمش الان
عذاب وجدان الان خفم میکنه
ولی واقعیتش الانم احساس گشنگی دارم
راهکاری هست یکم اشتهام کمتر بشه؟؟؟ به شدت ضعف میکنم اگه کم بخورم کاش یکم مقابله کنم
عزیزم پیشنهادم اینه ک تا یک هفته ۱۰ قاشق برنج بخور .. وعده هاتو نصف کن .. بعد معدت عادت میکنه
بیا امید داشته باشیم، این خستگیا، این حال بدیا، این حسای بد، تهش به یه جای خوب میرسه، تهش هممون بلاخره میخندیم...😍🌸🍓 عاشق وکالت💙 عاشق رشته حقوق💙عاشق جنگل💙عاشق دریا💙عاشق سبک زندگی سالم💙عاشق ورزش💙عاشق خنده💙عاشق کتاب💙عاشق خدا💙 #لیلی🌱
من نمیتونم جلو شیکممو بگیرم خاکتوسرم هیچیم اندازهم نمیشه همه چیم سایز مردونس باز سرم به سنگ نمیخوره هر شب بیشتر از دو بشقاب غذا میخورم کلی خرت و پرت اضافه کوفت میکنم کلی فست فود و غذای چرب
توروخدا اگه راهی میدونین بگین خسته شدم از این حجم از شکمو بودن
بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیبلرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
من صبح تا ظهر هیچی نمیخورم . ناهار اگه باب میلم باشه که سنگ هم باب میلمه میخورم تا خرخره . عصر فقط میوه و قهوه . ولی از شام تا پاسی از شب میشم گاو فقط میلمبونم