2777
2789

کسی میدونه با این شرایط بهم یه دختر بچه ۳ یا ۴ ساله میدن یانه؟

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه از پرورشگاه نیار چون خودت بچه داری بخوای نخوای تبعیض قاعل میشی بعدشم فامیلا اصلا باید رابطت و قطع کنی ک یه وقت خبرش نکنن من دوستم بچه از پرورشگاه اورد پسره خیلی گناه داشت الان دویتم خودش مادر شده محلش نمیزاره

عدم اعتیاد و سوپیشینه میخاد و.... 

بعد باید ی اموالی ب نام بچه بشه 

هرماه یا هر هفته سرمیزنن بهتون نباید جای کوفتگی و سیاهی و... باشه باید توضیح بدین اگر بدرفتاری کنین باهاش بچرو میگیرن و.... اینارو میدونستم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بچه از پرورشگاه نیار چون خودت بچه داری بخوای نخوای تبعیض قاعل میشی بعدشم فامیلا اصلا باید رابطت و قط ...

نه من اینجوری نیستم حالا شوهرم را نمیدونم

چرا اینجا سوال میکنید؟  تمام کامنت هایی که گذاشتن دارن اطلاعات غلط میدن

از کجا باید سوال کنم شما میدونی؟

آره  مالی اوکیه چون خودم بچه دارم بهم بچه میدن؟

۱. پیج های مرتبط رو دنبال کنید 

Madareporteghali 

Farzand.khandeh 

2. این پیج ها رو که دنبال کنید با کلی خانواده آشنا میشید که هم بچه زیستی دارن هم فرزند خوانده 

۳ .حتی اگه چند تا بچه زیستی هم داشته باشید بازم میتونید با یکم ممارست فرزندخوانده هم داشته باشید 

🍦🌸