2777
2789

یه بجه دارم دومی روهم باردارم ولی خستمه خستههههه ویار از یه طرف خستگی از یه طرف رسیدگی ب بچم و کاراش از یه طرف...خیلی اذیتم میکنه اخر شب یادش میفته غذا نخورده اب نخورده دسشویی نرفته...سه دفه رفته دسشویی دوبار اب خورده الانم تشسته غذا میخوزه...ظهر نمیخوابه.نمیزاره ماهم استراحت کنیم یه سره تا شب بیداره...بگین چیکار کنم از طرفی هم حالم بده حوصله هیچیو ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا اولشه

سختیا بعد بچه ی دومدو برابر نمیشه

هزار برابر میشه

کفش آهنی پات الان دوران خوشته فعلا

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بنظرم وقتی صاحب ی دونه بچه میشیم خیلی ذوق زده میشیم و انگار عشق بیشتر میشه ولی وقتی دوتا بیشتر بشه تبدیل به مسئولیت بزرگتر میشه و زندگی معمولی تر میشه 

این بیشتر واس آقایونه هاا 

ما  مادرا که همیشه عشقمون بچه هامونه

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

من با یه بچه تاب و توان برام نمیمونه خدا به دادت برسه عزیزم

خیلی سخته

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...