2777
2789
عنوان

خانمایی دوبچه دارین بیاین از خستگی هاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 126 پست
فعلا اولشه سختیا بعد بچه ی دومدو برابر نمیشه هزار برابر میشه کفش آهنی پات الان دوران خوشته فعلا

واقعا؟؟؟😥

منم دخترم ۳سالشه باردارم ۷ماهه 

دخترم جدیدا بهانه گیر شده😥

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

منم با این که ناشکر نیستم

اما گاهی دلم تنهایی و رهایی میخواد

اشکال نداره 

میدونم روزی میرسه که دلم براشون تنگ میشه

پسرم خیلی پر حرفه، با خودم میگم بزرگ که شد همش تو اتاقشه و مثل الان  برام پرحرفی نمیکنه 

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش نظم یادبده بگوهمه چی توخونه جای خودش ووقت ودشوداره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

تاپیک اخرمو گزارش بزنید لطفا

قبل اینکه بگی گزارش زدم

این چه حرفی اخه  زشته به خدا

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

من دو تا دارم بزرگه مریضه همش یا بیمارستانم یا مطب 😔ذانقد خستممممم. کوچیکه شده پوست استخوان چون شهر غریبم  میذارم پیش همسایه  پسر بزرگم میبرم دکترو....  خدارو شکر کنید سالم هستن بچه هاتون ...خستگی ها یه روز یادتون می‌ره 

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

والا من ۳تا دارم غیر اولی اون دوتا سهل انگاری کردم وحامله شدم وخداروشکر نگه داشتمش وخستگی روحی وجسمی کشیدم که نگم برات.حالا اینا روهیچ کدوم شوهرم میگفت آمادگیشو نداشتم وهیچ کدوم ذوق نکرد.

آقاتازه الان خودش هوس بچه کرده ۴رومی حالا من توانشو ندارم دیگه

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....

من سه تا دارم

یه بخش عمده ای از خستگیت بخاطر بارداری و تغییرات هورمونیه

و دیگه اینکه بهت بگم الان روز خوشته

لذت ببر  ازش

موقعیکه بچه هاتون یه کم بزرگتر بشن درگیری و تنش بینشون زیاده و اعصاب فولادی میخواد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮