الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من
عزيزم خوب خوندی بازم... برو آزمون بده.. رقیب هات امثال من هستیم که هیچی نخوندم.. پس انشاءله شا ...
برم یعنی؟؟
آخه تخصصی خیلی کم خوندم
خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من
خبرنامه استخدامی آموزش و پرورش: ✅ احتمال برگزاری مجدد آزمون استخدامی آموزگاری در زمستان
🔺رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: تلاش میکنیم در سال جاری برای جبران کمبود نیروی انسانی آموزگاری در برخی از استانها آزمون مجدد برگزار کنیم.
🔺در سال جاری وزارت آموزش و پرورش در مشاغل آموزگاری و دبیری به دلیل محدودیتهای جذب در دانشگاه فرهنگیان از طریق ماده ۲۸ جذب نیروی انسانی خواهد داشت.
🔺اگر سازمان سنجش این آمادگی را داشته را داشته باشد، آزمون استخدامی آموزگاری در زمستان آینده برگزار خواهد شد تا کسریها جبران شود.
🔗
✅ برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش (ماده 28) قبل از سال 1403
🔺رئیس دانشگاه فرهنگیان: پذیرش معلم از طریق ماده 28 همچنان انجام خواهد شد. چون میزان نیاز ما از طریق آزمون و کنکور سراسری برطرف نخواهد شد.
🔺در صورت تخصیص ردیف و تأیید سازمان اداری و استخدامی، آزمون استخدامی قبل از عید برگزار خواهد شد.
🔗خبرنامه استخدامی
بریم حالا حداقل با سوالا آشنا میشیم من خیلی دیر شروع کردم به خوندن همیشه دقیقه نودی ام