2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزگاری دوباره شاید دبیری نخوان یعنی بعیده    

ن گفتن مربی پرورشی و مشاور پاییز برگزار میشه 

ابتدایی و دبیری هم مجدد زمستان برگزار میشه

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
عزيزم خوب خوندی  بازم... برو آزمون بده.. رقیب هات امثال من هستیم که هیچی نخوندم.. پس انشاءله شا ...

برم یعنی؟؟ 

آخه تخصصی خیلی کم خوندم 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

من سنجش اصلا نخوندم

فنون همشو روزنامه وار خوندم تستاش همش اشتباه میزنم

عمومیا میخام صعودم بخونم بازم سه تاش نخوندم

تخصصی یکم خوندم که بیشتر تمرکزم رو کتاب درسی بود نه راهنما حالا اگه از اهداف تدریس هرفصل سوال بیاد بلد نیستم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
مطمئنی ؟ من خیلی دلم میخواد معلم بشم

خبرنامه استخدامی آموزش و پرورش:
✅ احتمال برگزاری مجدد آزمون استخدامی آموزگاری در زمستان

🔺رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: تلاش می‌کنیم در سال جاری برای جبران کمبود نیروی انسانی آموزگاری در برخی از استان‌ها آزمون مجدد برگزار کنیم.

🔺در سال جاری وزارت آموزش‌ و پرورش در مشاغل آموزگاری و دبیری به دلیل محدودیت‌های جذب در دانشگاه فرهنگیان از طریق ماده ۲۸ جذب نیروی انسانی خواهد داشت.

🔺اگر سازمان سنجش این آمادگی را داشته را داشته باشد، آزمون استخدامی آموزگاری در زمستان آینده برگزار خواهد شد تا کسری‌ها جبران شود.

🔗

✅ برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش (ماده 28) قبل از سال 1403

🔺رئیس دانشگاه فرهنگیان: پذیرش معلم از طریق ماده 28 همچنان انجام خواهد شد. چون میزان نیاز ما از طریق آزمون و کنکور سراسری برطرف نخواهد شد.

🔺در صورت تخصیص ردیف‌ و تأیید سازمان اداری و استخدامی، آزمون استخدامی قبل از عید برگزار خواهد شد.

🔗خبرنامه استخدامی

اصلنم انگیزه ندارم سرجلسه چرت نزنم خوبه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
حالا من برعکس عمومی خوندم بیشتر تخصصی چیزی نخوندم    

بریم حالا حداقل با سوالا آشنا میشیم  من خیلی دیر شروع کردم به  خوندن  همیشه دقیقه نودی ام