2777
2789
یادم گفتی خانومش حامله زندگیش چطوره الان خانومش دوبار خوب شد با همسرش 

شبی ک  فرداش بچش دنیا اومد بدونی ک حتی بفهمم خانمش چند ماهس یا کی میخواد دنیا بیاد   خواب دیدم و صبح تعبیرش کردمو ب مامانمم  و دو تا  از دوستتام گفتمو قسم خوردم ک امروز بچش دنیا میاد،ک فرداش مادرش زنگ زد گفت دیروز دنیا اومده . 

مامانم تا شنید گریه کرد گفت هنوزم با دلاتون ب هم خبر میدید و ب خوابت اومده . 

خوبه عزیزم  . خداراشکر 

دو هفته پیش ک دیدم گفت  چند ماهه زنم خونه باباشع؟چرا نمیارمش؟ واسه خاطره حاملگی یا بچه آوردنشه ؟  چه ربطی داره ؟  

ببین  من تو زندگی اونا نیستم انشالله اونقدر 5ولی از جانب خودم میگم دوست داشتنی ک من با اون تجربه کردم     هیییچ کس کنارم خوشبخت نمیشه .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میشه بپرسم چیشده؟

کسی ک دو سال نفس ب نفس هم بودیم جلو چشام عقد کرد و من شدم  عکاس عقدش . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبی ک  فرداش بچش دنیا اومد بدونی ک حتی بفهمم خانمش چند ماهس یا کی میخواد دنیا بیاد   ...

اوخی عزیزم  خوابت چ جالب بود پس اونم هنوز دلش پیش تو ک دنبال خانومش نرفته یا باهاش سرد 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
اوخی عزیزم    خوابت چ جالب بود پس اونم هنوز دلش پیش تو ک دنبال خانومش نرفته یا باهاش سرد&n ...

نمیدونم چون  فقط اطلاع داشتم خانمش خونه باباشه و همون دو هفته پیش ک دیدمش .  گفت تو فکر کردی من رفتم پی خوشیم  ولت کردم ؟

من سوختمااا  چقدر   دستاامو  ب جا تو فشار دادم تا خواب برم؟( گاهی وقتا خونمون ک میموند ؛ اگه خانوادم  نمیدیدن ،یواشکی دستاشو فشار میدادن ؛)

این همه عاشق هم بودین چرا ازدواج نکردین تازه مگه نمیگفتی مادر پسر خیلی دوست داره 

چی بگم عزیزم . 

اره دو نفر ک همین الانم    نه بهمون نمیگن ؛مامان خودمه و مادر اون ... مامانم هنوزم واسش  هر صبح نماز سلامتی میخونه... میگه واسه بچه های خودم شاید وقت تنگ باشه نخونم ولی واسه اون حتما میخونم . 

حتی تصورشم درد داره  چند وقته جدا شدین؟

یه سال و شش ماهه

نمیدونم چون  فقط اطلاع داشتم خانمش خونه باباشه و همون دو هفته پیش ک دیدمش .  گفت تو فکر کر ...

الهی بمیرم برا دلت و عشق شکست خوردت پس چرا زن گرفت چرا با تو ازدواج نکرد این همه هم ک شما عاشق هم بودین چرا آخه بغضم گرفته حسابی

چی بگم عزیزم .   اره دو نفر ک همین الانم    نه بهمون نمیگن ؛مامان خودمه و مادر ...

خدا حفظ کن مادرتون قشنگم الهی بحق این شباهای عزیز یه جا خوب عروس بشی یه زندگی جدید قشنگ در انتظارت باشه حالاک رفت اونم دنبال زندگیش 

خدا حفظ کن مادرتون قشنگم الهی بحق این شباهای عزیز یه جا خوب عروس بشی یه زندگی جدید قشنگ در انتظارت ب ...

دعای خوبت ب زندگیت برگرده . 

دعای خوبت ب زندگیت برگرده . 

عزیز دلی همیشه تو ناخداگاه ذهنم بودی ک حالت چطوره چیکار میکنی ازدواج کردی یانه واقعا اشکم داره میریزه برات دختر   

عزیز دلی همیشه تو ناخداگاه ذهنم بودی ک حالت چطوره چیکار میکنی ازدواج کردی یانه واقعا اشکم داره میریز ...

قربونت برم خوشحالم ک فکرم بودی . باورت میشه من فقط دو تا چیز  نجات داد ک تا الان نفس میکشم ؟ 

یکی مادرم ؛یکی حرف زدنم اینجا  با کاربرای نی نی سایت . 

ممنون عزیزم . 

قربونت برم خوشحالم ک فکرم بودی . باورت میشه من فقط دو تا چیز  نجات داد ک تا الان نفس میک ...

عزیز دلی رفیق گلم خیلی خوش حالم ک اینجا حالت بهتره میشه

عزیز دلی رفیق گلم خیلی خوش حالم ک اینجا حالت بهتره میشه

خواننده خاموش بودی اون موقع ک منو میشناسی؟