2777
2789
مثلا؟؟؟

داد میزدم سرش.........یه حرفو تکرار میکردم........بعضی جاها الکی میخندیدم..........گیر میدادم............گوشیشو چک میکردم...........وااااااااااااااااااای نگو..........خجالت میکشم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داد میزدم سرش.........یه حرفو تکرار میکردم........بعضی جاها الکی میخندیدم..........گیر میدادم....... ...

من جمله رو میگم 

شما کلیپش تصور کن 

خیلی اوضاع خیط🤣

ولی جدا از شوخی برات تجربه و درس شدن😃

من جمله رو میگم  شما کلیپش تصور کن  خیلی اوضاع خیط🤣 ولی جدا از شوخی برات تجربه و درس ش ...

تو ذهنم یادآوری میکنم و خجالت میکشم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سلام خوبی کجای دختر حالت چطوره بهتری کنار آومدی با مشکلات 

سلام جانم متاسفانه کاربریا یادم نمیمونه . خوشحالم ک تو خاطرت بودم . نه عزیزم الان 4روزه  نه شب خواب رفتم نه روز ...  اونقدر گریه کردم ک  چشامو میبندمم میسوزه .... 

دو هفته پیش ؛یک دیقه قبلی ک از شهرشون  بیام بیرون ب صورت اتفاقی دیدمش ؛ 

اونقدر گریه کردیم. ک گفتم قلبم وایمیسه 

من هیچ وقت خوب نمیشم ...

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

تو ذهنم یادآوری میکنم و خجالت میکشم    

معمولا ادم ها تو ی دوره ای اشتباهات مسخره ای میکنن

شما تنها نیستی 

و به نظرم اینکه متوجه اشتباهاتت شدی خیلی خوبه

باعث رشدت شدن

معمولا ادم ها تو ی دوره ای اشتباهات مسخره ای میکنن شما تنها نیستی  و به نظرم اینکه متوجه اشتب ...

ایشالا..............سنمم کم نیست فکر کنی دوران بلوغم.............خداااااااااااااااااااا..............کمکم کن  

سلام جانم متاسفانه کاربریا یادم نمیمونه . خوشحالم ک تو خاطرت بودم . نه عزیزم الان 4روزه   ...

چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی میدونم سخت مشکل اما از یجا شروع کن عزیزم 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
سلام جانم متاسفانه کاربریا یادم نمیمونه . خوشحالم ک تو خاطرت بودم . نه عزیزم الان 4روزه   ...

یادم گفتی خانومش حامله زندگیش چطوره الان خانومش دوبار خوب شد با همسرش 

چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی میدونم سخت مشکل اما از یجا شروع کن عزیزم 

فقط خدا خودش میدونه چقدر شروع کردم .   چقدر راه رفتم و ننشستم ... نمیشه .... من زندگی بدون اونو بَلَد نبودم .... یاد نگرفتم 

تا دیدم  زیر لب اسممو گفت و گفت ولم کردی و دو باره تکرارش کرد .... 

موهامو دید ک از ته زدم ،  گفت چیکار کردی ؟و قبل از اینکه کردیش تموم بشه اشکش ریخت (بهم گفته بود موهات خیلی قشنگه کی میشه من شونه کنم ازم قول گرفته بود  هیچ وقت کوتاه  نکنم ؛ولی من بودم و موهای ک ازش متنفر بودم از ته زدم ) 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

به فکر از اینجا به بعدت باش مهم این

ایشالا  

فقط خدا خودش میدونه چقدر شروع کردم .   چقدر راه رفتم و ننشستم ... نمیشه .... من زندگی بدو ...

این همه عاشق هم بودین چرا ازدواج نکردین تازه مگه نمیگفتی مادر پسر خیلی دوست داره