2777
2789
عنوان

متخصص خوب برای درمان میگرن

691 بازدید | 25 پست

سلام وقتتون بخیر

خانومای گل اگه متخصص خوب برای درمان میگرن توی تهران میشناسین لطفا معرفی کنید سردرد برادرم خوب نمیشه اصلا روزی ۵ تا مسکن میخوره انگار نه انگار

دعاتون میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش منم میگرن داره خیلی اذیت میشه طفلی

یه دکتر پیدا کردم به نام فرداد طوفانیان توی شریعتی

اینترنت سرچ کنی میاد تعریفشو خیلی گفتن

میخوای یه زنگ بزن 

خودمم فردا زنگ میزنم وقت بگیرم

توکل بخدا انشالله فرجی میشه

اینم همینطوره یه مشت قرص میدن که جواب نمیده

از لحاظ فشار مغز چک شده؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من میگرن شدبد دارم

هرچی قرص خوردم و دارو هییییچ افاقه نکرده

پیش کلی دکترای خوبم رفتم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ظاهرا هیچ کمکی از دست کسی بر نمیاد تاپیک جاری بود الان توی پر بازدیدها بود    

منم میگرن دارم گلم سالهاست.

تهران هستید؟

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.

باید خودش به خودش کمک کنه منم میگرن دارم خیلی بده الان میدونم نباید گرسنه بمونم نباید اسید معدم بلا بیاد نباید عصبی بشم تو محیط خیلی شلوغ نباید زیاد بمونم نباید بدون عینک افتابی تو افتاب برم اینا رو که رعایت میکنم خیلی کمتر میشه دلیل اصلی میگرن و مقدار عود کردنش همین عوامله متخصص گفتن و باید تغذیه رو هم پیش یه متخصص کامل اصلاح کنی 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹