2777
2789

خانوما من چندتا تاپیک زدم در مورد زنی که شوهرم چهار ساله صیغه کرده.هیشکی خبر نداره.خودش هم میدونه من میدونم ولی بعضی وقتا انکار میکنه.حالا بگذریم من زندگیمو دوست دارم و دوتا هم بچه کوچیک دارم و اینکه نگو جدا شو چون واقعا نمتونم.الان خیلی گریه کردم دوس ندارم کنارش بخابم یا اینکه بغلش کنم چون وقتی به اون زن فکر میکنم داغون میشم و بدم میاد ازش.

در هر حال میخام ببینم کسی بوده اینجوری،چطور خودش رو با شرایط وفق داده  و نزاشته کسی بفهمه و تونسته باهاش کنار بیاد یا اینجوری بگم شوهرتون دوس داره دوتا زن داشته باشه و شما زن اولش باشی.تونستی آروم باشی.من خیلی دعاااااا کردم و میکنم ولی هیچ تاثیری تو زندگیم نداشته الان که گریه کردم فقط به خدا گفتم خدایا تو رو به امام حسین حالمو خوب کنه و کمکم کنه که فراموش کنم و یه راهی به غیر جدایی بهم نشون بده.و اینکه اون زن رو واگذار کردم اول به خدا و بعدم به امام حسین که تقاص دل شکستمو بده.شوهرمم نمیخام اتفاقی براش بیوفته چون پدر بچه هامه ولی میخام خدا یجوری بهش بفهمونه اشتباه کرده و دلش رو نرم کنه.

شما بگین با این حالم چیکار کنم و فراموش کنم؟؟؟؟

والا عزیزم جا اون خانوم شوهرتونو واگذار میکردین به خدا و با این تفکراتتون راهی جز تو سری خوردن به ذهنم نمیرسه

چطوری میتونی تا این حد شان خودتو بیاری پایین؟ چطوری میتونی واقعا اصلا برای خودت ارزشی قائل هستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جای مامان منی

نمیشه اینطوری سر کرد

خودت و احساساتتو نمیتونی نادیده بگیری

خودت نابود میشی

باید یک سره بشه قضیه

یا اون زنه قضیش تموم بشه

یا تو بری زندگی خودت رو داشته باشی

اینطوری واقعا نابود میشی💔

هم خودت،هم بچه ها

این مشکل تاحالا برام پیش نیومده ولی اگه یه روزی خدایی نکرده این اتفاق برام بیوفته هرگز به خاطر بچه هام طلاق نمیگیرم چون دلم نمیخواد بچه ی طلاق بشن .با همسرم زیر یه سقف زندگی میکنم و طلاق عاطفی میگرم تا عمر دارم باهاش حرف نمیزنم و اجازه نمیدم بهم دست بزنه من شخصیتم اینجوریه حالا شمارو نمیدونم آستانه ی صبرت تا چه حده.

شما بیشتر از هر چیزی باید به خودت توجه کنی

حس میکنم خانواده توی نوجوونی به شما اون میزان اعتماد به نفس و اهمیتی ک لازم بوده رو ندادن 💔

چیزی ک غلطه غلطه 

نمیگم جدا شو چون خودت نمیخوای اما علتش ریشه در قبل داره

مطمئنم فکر میکنی نمیتونی بدون شوهرت زندگی کنی

میگی زندگیمو دوست دارم

اما داخل این زندگی ک خیلی دوست داری کلی مشکل هست و داری اسیب میبینی ازشم ک راضی نیستی

دنبال علت تناقض این حرفت باش

خواهش میکنم ازت لطفاااا 

پیش یه مشاور برو یا تلفنی باهاش صحبت کن

من تخصص نگرفتم اگر گرفته بودم قطعااااا کمکت میکردم خودم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم خیلی سخته 

من چند نفرو دیدم کنار اومدن

یکیشون حتی حامی اون زنه شده و مسافرت ایناهم میبره با خودشون

این که اشتباه محض هست بنظرمن

ولی شما چاره ت فقط تحمل و امیده

ما توی فامیلمون داشتیم بعد چند سال زنه دیگه خبری ازش نیست ینی خودش گذاشت رفت،مرده هم هوسباز نبود ک هرروز با یکی 

یکی دیگه از دوستامونم بعد ۲۵ سال پسراش ک بزرگ شدن ۳تایی مرده رو ول کردن رفتن

ولی خب به سختی افتادن چون باباشون پولدار بود،البته هرزه بود باباعه و همه میشناختنش

شما اگر میخوای زندگی کنی

باید فقط بفکر حال خودت باشی ک چه جوری خودتو خوب نگه داری

قطعا با یه مشاور کاربلد حرف بزن 

اگه اون زنه بره پی کارش شوهرت یکی دیگه رو پیدا می‌کنه...مشکل دو طرف قضیه س بیشترم شوهرت چون با پرویی تمام می‌دونه تو میدونی ولی داره شخصیتت رو خورد می‌کنه...عزیزم یه راه داری طلاق عاطفی...تو خونش باشی خرج کنی بگردی بپوشی با بچه هات عشق کنی و محل سگ به شوهرت ندی اون خانمم نیازهای جنسی شوهرت رو رفع کنه....عجبا هم خدا رو میخواد هم خرما دوتا دوتا؟؟؟؟بگو من از تو مریضی میگیرم برو با همونی که جای من آوردی و از روی من گذشتی و نادیده م گرفتی ...تو صرفا پدر بچه هامی...اینجوری لااقل شخصیت و وقار خودتو حفظ کردی چون میگی طلاق نمیخوام.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
این مشکل تاحالا برام پیش نیومده ولی اگه یه روزی خدایی نکرده این اتفاق برام بیوفته هرگز به خاطر بچه ه ...

به نظرتون احترام میذارم

نمیدونم ازدواج کردید بچه دارید یا ن

اما خواستم از نگاه بچه هاتون به داستان یه نیمچه نگاه بندازید

این زیاد لطف بزرگی نیست در حق یه بچه

ک پدرش ۲ تا زن همزمان داشته باشه 

ماه هرگز پشت ابر نمیمونه و بچه ها خیلی زرنگ ترن این حرفان

نبود عشق بین پدر و مادر خودش به اندازه کافی برای یه بچه و اینده اش دردسر سازه

چه برسه ک بفهمه پدرش خیانتم کرده!

اینکه کسی توی این شرایط طلاق نگیره چون اسم طلاق روی بچه میوفته کمی خنده داره خصوصا تو جامعه امروز

توجیه اشتباه خیلی از خانوما

شاید براتون جالب باشه🖤

دقیقا بچه همین خانواده ها میان مشاوره 

یا نمیتونن ازدواج کنن و شکاک شدن میگن همه مردا خیانت میکنن

یا ازدواج کردن و زندگیشون بهم ریخته چون به شوهرشون یا زنشون شک دارن میگن داره خیانت میکنه

یا مجردن و از درد مشکلات اومدن مشاوره

جمله همشونم این ۲ تاست :

❌️ یک : دیگ به هیچ مرد یا زنی نمیتونم اعتماد کنم قطعااا بهم خیانت میکنه

❌️ دو : پدرم مارو دوست نداشت من فهمیدم خیانت میکنه دیگ صورت قشنگی برای من نداره ارزشش اومده پایین ای کاش مجرد بود و زن میگرفت توجیه پذیر بود

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥