یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پدرشوهرت و برادر شوهرت از بچگی داشته یا سنین بالا؟ قرص میخورده یا انسولین تزریق میکرده
نمیدونم ولی یهو از پنجاه سالگی خیلی بد مریض شد کلیه هاش جواب نمیدادن یادم رف اسمشو خون بش وصل میکردن بزا جریان کلیه هاش که دیگه آخرش بهش جواب نداد از دنیا رفتن
نمیدونم ولی یهو از پنجاه سالگی خیلی بد مریض شد کلیه هاش جواب نمیدادن یادم رف اسمشو خون بش وصل میکردن ...
ببین دیابت توی کودکان مورد نادری هست دیابت نوع ۱ با دیابت بزرگسالی فرق داره قبلش توی کودکی نداشته که متوجه نشده و توی بازه زمانی مثلا ده ساله بزرگسالی مشکل کلیه پیدا کرده..نگران نباش اونا دیابتشون نوع ۲ هست یقینا
جواب آزمایش اومد بهم بگو خیالم راحت بشه انشالله هیچی نیست اکثر بچه ها توی گرما آب زیاد میخورن
تو یه تاپیکی هم یه خانمی نگران بچه اش بود من گفتم چیزی نیست اما پیگیر باش سه روز بعد بهم پیام داد که ...
کاش بچه منم آزمایشش سالم باشه آزمایش نرمی استخوان کبد چرب و دیابت داد شکمشو برسی کرد گف دایی بابابزرگ ارثی شکم دارن یانه گفتم داداشام همه لاغرن فقط بابام شکم داره که قبلا نداش الان وزنش رفته بالا از سوالاش وآزمایش نوشتنش خیلی استرس افتاده به جونم فقط خدا خدا میکنم بچم سالم باشه 😔😔😔
کاش بچه منم آزمایشش سالم باشه آزمایش نرمی استخوان کبد چرب و دیابت داد شکمشو برسی کرد گف دایی بابابزر ...
سالمه به امید خدا
کار دکتر درست بوده که چک کرده همه چیزو ممکنه بدنش کمبود داشته باشه که اینطوری تشخیص داده میشه و مکمل میده واسه اکثر بچه ها پزشکا سعی میکنن آزمایشات کامل بنویسن
😔😔😔شب و روزم گریه اس حتی شوهرمم خسته شده خیلی نگرانم
بدم میاد ازین روزای انتظار ولی خب مهم نیشت مهم سلامت گل پسرته به شوهرتم بگو تا جواب آزمایش هواتو داشته باشه تا خیالتون راحت بشه ۳ تایی جشن بگیرید تو خونه انشالااااااا