2777
2789
عنوان

بیهوشی کمر ب پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 79 پست
اگه اینجوری ک شما میگید باشه عالیه من خودم استرس زیادی دارم  با دکتر صحبت کردم گفت اگه استرس ...

نه استرس نداشته باش ،لحظات زیبایی هست اون لحظه که درد نداری ببینی بهتره لذت بخشه ،همیشه یادت میمونه 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
آره اول ک خدا  بعدش دلخوشیم پسرمه  چون همه کارا رو انجام میده. و قول داده کمکم کنه😂 ا ...

خدا پسرتون حفظ کنه انشالله آره خانواده شوهر من که همه ماه تو خونه من بخور بخواب بودن وقتی بچه آوردم آب شدن رفتن زمین بعد یه ماه اومدن انتظار پذیرایی آنچنانی داشتن از من با اون حال خرابم خدا لعنتشون کنه انشالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنهام متأسفانه مادرم ک اصلا نمیتونه بیاد کمکم خودش پرستار داره  دیگه اگه خواهرام بیان تو ب ...

عزیز دلم ،اون دوتابچه هات چند سالشونه میتونن تو خونه کمکت کنن

آره اول ک خدا  بعدش دلخوشیم پسرمه  چون همه کارا رو انجام میده. و قول داده کمکم کنه😂 ا ...

نه بابا خانواده شوهر کمک نمیکنن هیچ ،دستمون رو هم نکشن،

خدا پسرت رو برات نگه داره

خدا پسرتون حفظ کنه انشالله آره خانواده شوهر من که همه ماه تو خونه من بخور بخواب بودن وقتی بچه آوردم ...

خانواده شوهر همه همینن متأسفانه

خداروشکر خانواده شوهرم تو ی شهر دیگه هستن😂😂😂

عزیز دلم ،اون دوتابچه هات چند سالشونه میتونن تو خونه کمکت کنن

یکی 17 یکی هم 9

این کلا ناخواسته بود اول هم دغدغه کلا شده بود چجوری بهش بگیم بعد 9 سال دوباره بچه دار شدیم😂 

ولی خب ی وقتایی ب شوخی می‌گفتیم ک دختر دار بشیم 

ک یهو خداخواسته شد🙂❤️

دیگه دختر ته تغاری خیلی عزیزه مث خواهرشوهرم😑

خانواده شوهر همه همینن متأسفانه خداروشکر خانواده شوهرم تو ی شهر دیگه هستن😂😂😂

خداروشکر که نیستن .من تازه با اون حالم پذیرایی نکردم ناراحت شدن گفتن بچتو می‌بریم هیچ بهت نمیدیم طلاقت میدیم میندازیمت بیرون یه زن دیگه برا پسرمون میگیریم فرض کن وقتی هم اومدن اینجوری کردن عوضی ها میگفتن شیر خشکاشو بده تا ببریمش تا یه مدت میترسیدم بچم ببرن افسردگی گرفتم بعد اون 

عوارضش مطمئنن از عوارض بیهوشی کمتره ...بعد عمل هم زیاد مایعات بخور اثر دارو از بدنت زودتر خارج شه

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
یکی 17 یکی هم 9 این کلا ناخواسته بود اول هم دغدغه کلا شده بود چجوری بهش بگیم بعد 9 سال دوباره بچه د ...

عزیزززم قدمش مبارک باشه ، خدادوستت داشته ، خب بچه هات خداروشکر بزرگن و اذیتی برات ندارن ومیتونن کمکت هم بکنن ،اگر کوچیک بودن یا موقع مدارس بود سختت میشد .حالا باز خوبیش اینه که تابستونه وموقع باز شدن مدارس خودت وبچت از اب وگل درمیایید

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی

خداروشکر که نیستن .من تازه با اون حالم پذیرایی نکردم ناراحت شدن گفتن بچتو می‌بریم هیچ بهت نمیدیم طلا ...

چطوری بهشون اجازه دادی اینجوری باهاشون رفتار کنی؟

من خودم خیلی کاری ب خانواده شوهر ندارم 

در عوض ی جاری دارم پوست همشون رو کنده😂

چطوری بهشون اجازه دادی اینجوری باهاشون رفتار کنی؟ من خودم خیلی کاری ب خانواده شوهر ندارم  در ...

دستم با عسل دهنشون میزاشتم با استخون.پس میدادن آنقدر نمک نشناس بودن.من هم باهاشون قطع رابطه کردم الان راحتم خداروشکر ولی موقع حاملگیم و زایمام خیلی اذیتم کردن منم سپردمشون به خدا که خدا جواب کاراشون داد پدرش سکته کرد مادرش سرطان گرفت خوشحال نیستم ولی ناراحت هم نشدم برام مهم نبودن اصلا

خواهش میکنم عزیزم ،انقدر صحنه زیباییی هست که نگو دکترا بالا سر ادم هستن حین عمل میگن میخندن با ادم ش ...

ای جون دلم ماشالله خدا حفظش کنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اصلاً ترس نداره نگران نباش من که اون روز آنقدر زود گذشت متوجه نشدم الان هم نه ماه ازش گذشته ولی یه چ ...

مرسی عزیزدلم دلت شاد باشه همیشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..