2777
2789
عنوان

بیهوشی کمر ب پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 79 پست
ولی برای من این طوری نبود من ظعر زایمان کردم با بیحسی کمر به پایین بعدش غروب بود شکمم فشار دادن چندب ...

واااااا ی چطور تونستی من ساعت ۱۱ زایمانم بود فردا بعد ظهر سوندم رو کشیدن وغروب گفتن اروم  پاشو یکم راه برو  

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه فشاری ؟من دوبار سزارین شدم ، مگه زایمان طبیعیه فشار بیارن ،شکم رو میبرن وباز میکنن وبچه رو برم ...

خدا خیرت بده و بچه های نازتو در پناه خودش حفظ کنه مرسی گلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
واااااا ی چطور تونستی من ساعت ۱۱ زایمانم بود فردا بعد ظهر سوندم رو کشیدن وغروب گفتن اروم  پاشو ...

دیگه تونستم.البته به همه ی اونایی که زایمان کرده بودن سزارین همینو می گفتن که انجام بدهند.ومی گفتن هرچی زودتر راه بری براتون بهتره

زنداداشم کمر ب پایین بود رفتم کنارش اصلا خیلی سردرد شدیدی داشت  خودمم از همون میترسم

کلاسزارین سر درد داره ، خودم هم سر درد شدید داشتم که با روزی یه شیاف  دیکلوفناک ۱۰۰ برطرف شد ، اما با تمام سختی هاش به زایمان طبیعی ترجیح میدم  

واااااا ی چطور تونستی من ساعت ۱۱ زایمانم بود فردا بعد ظهر سوندم رو کشیدن وغروب گفتن اروم  پاشو ...

درضمن بهم گفتن حتما باید ببخشید شکمت کار کنه که مرخص بشی.منو فقط یک شب نگه داشتن.اونم شبش می گفتن خودتون باید کم کم شیر بدید.که من بلد نبودم.وبچه همش گریه می کرد.خیر سرشون بیمارستان خصوصی هم بود

سلامت باشی قشنگم 

اصلاً ترس نداره نگران نباش من که اون روز آنقدر زود گذشت متوجه نشدم الان هم نه ماه ازش گذشته ولی یه چیزش برای من سخت بود شاید برای شما نباشه نگران نباش انشالله که به سلامتی زایمان کنی عزیزم 

خدا خیرت بده و بچه های نازتو در پناه خودش حفظ کنه مرسی گلم

خواهش میکنم عزیزم ،انقدر صحنه زیباییی هست که نگو دکترا بالا سر ادم هستن حین عمل میگن میخندن با ادم شوخی میکنن ،وقتی پسرم رو بیرون میاوردن بهم گفتن داریم رضا زاده رو از شکمت میکشیم بیرو ن چه هیکلی چه اندامی مثل رضا زاده بیشتر دکترهام هم مرد بودن اما وقتی اوردن بیرون دیدم یه پسر کوچواو سیاه ۲ کیلویی بود منم لبخند میزدم وزیر لب اذان و حمد میخوندم

خواهش میکنم عزیزم ،انقدر صحنه زیباییی هست که نگو دکترا بالا سر ادم هستن حین عمل میگن میخندن با ادم ش ...

اگه اینجوری ک شما میگید باشه عالیه

من خودم استرس زیادی دارم 

با دکتر صحبت کردم گفت اگه استرس زیادی داری موقع عمل ی خواب مصنوعی یکساعته بهت میدیم

من تنهام متأسفانه مادرم ک اصلا نمیتونه بیاد کمکم خودش پرستار داره  دیگه اگه خواهرام بیان تو ب ...

خداکریمه اشکال نداره چون تجربه دو بچه دیگه داری برات یه مقدار آسون تره ولی تنهایی سخته مردم هم مثل زمان قدیم دل مهربون ندارن و سخت کسی پیدا میشه کمک کنه مادرم هر چی می‌گفت تو رو خدا یکی کمک کنه که یه همراه اومد کمک کرد منم خودم مجبور شدم به خودم فشار بیارم که یک ماه سرگیجه داشتم متاسفانه خدا خودش همراهت باشه انشالله به هیچ کس نیاز نداری 

درضمن بهم گفتن حتما باید ببخشید شکمت کار کنه که مرخص بشی.منو فقط یک شب نگه داشتن.اونم شبش می گفتن خو ...

اما راست میگن ادم زودتر راه بیفته و شیر بده دردش زودتر از بین میره .منم خصوصی رفتم دوشب نگه دل شتن

خداکریمه اشکال نداره چون تجربه دو بچه دیگه داری برات یه مقدار آسون تره ولی تنهایی سخته مردم هم مثل ز ...

آره اول ک خدا 

بعدش دلخوشیم پسرمه 

چون همه کارا رو انجام میده. و قول داده کمکم کنه😂

از اطرافیان ک هیچی در نمیاد مخصوصا خانواده شوهر

به نظر من درد سزارین بیشتر برای وقتی هست که شب آدم میخواد دراز بکشه بخوابه و بلند بشه  اونم کسی که عادت داره رو زمین و به پهلو بخوابه تا یک ماه من نشسته می‌خوابیدم این منو خیلی اذیت کرد