یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اول که بیحس میکنن درد نداره اگه چیز زیادی نخورده باشی تهوع نمیگیریی و لی یه مقدار سختی داره من مادرم همراهم بود وچون مادرم مشکل نخاعی داره به خاطر این که بهش فشار نیاد خودم کمک کردم تو جا به جایی خودم بعد از اون تا یک ماه سرگیجه داشتم و دستم هم لرزش داشت نمیدونم چرا الان هم که نه ماه ازش گذشته دستم بیحس میشه هرشب به زور به کارای بچم میرسم
خانوما توروخدا بگید موقع سزارین ،چه حسی داره؟منظورم اینه دارن فشار میارن به شکم که بچه رو در بیارن ب ...
وا چه فشاری ؟من دوبار سزارین شدم ، مگه زایمان طبیعیه فشار بیارن ،شکم رو میبرن وباز میکنن وبچه رو برمیدارن میارن بیرون به راحتی چون بی حس بودم قشنگ داشتم میدیدم موقعی که بچه رو از شکمم دراوردن اشک شوق ریختم وزیر لب اذان خوندم چقدر زیباااااا بود بهترین لحظه زندگیم بود
من سرزایمانم بیحسی کمر به پایین بود.نه چیزی حس نکردم موقع عمل.فقط موقعی که بچه را از داخل رحمم خارج ...
میشه اون فشار زیادی که حس کردی توضیح بدی چجوری بود و چقد طول کشید؟من دوقلو دارم دراز که میکشم تنگی نفسم بیشتر میشه ،از فکر اینکه رو تخت بدون بالش دراز بکشم به قفسه سینم و قسمت بالایی بدنم فشار بیاد،حس ترس و خفگی بهم دس میده
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..