2777
2789
عنوان

بیهوشی کمر ب پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 79 پست
من سر دوتا بارداریم کمر ب پایین سر کردن سردرد وحشتناک داشتم خیلی گریه کردم بخاطر سردرد

زنداداشم کمر ب پایین بود رفتم کنارش اصلا خیلی سردرد شدیدی داشت 

خودمم از همون میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۲۴ ساعت سوند وصل میکنن بچه رو هم دراز کشیده شیر میدن تا زمانی که سوند وصله باید دراز کش بود واصلا ...

ولی برای من این طوری نبود من ظعر زایمان کردم با بیحسی کمر به پایین بعدش غروب بود شکمم فشار دادن چندبار.وشبش پرستار گفت باید راه بری

اول که بیحس میکنن درد نداره اگه چیز زیادی نخورده باشی تهوع نمیگیریی و لی یه مقدار سختی داره من مادرم همراهم بود وچون مادرم مشکل نخاعی داره به خاطر این که بهش فشار نیاد خودم کمک کردم تو جا به جایی خودم بعد از اون تا یک ماه سرگیجه داشتم و دستم هم لرزش داشت نمیدونم چرا الان هم که نه ماه ازش گذشته دستم بیحس میشه هرشب به زور به کارای بچم میرسم 

خانوما توروخدا بگید موقع سزارین ،چه حسی داره؟منظورم اینه دارن فشار میارن به شکم که بچه رو در بیارن ب ...

وا چه فشاری ؟من دوبار سزارین شدم ، مگه زایمان طبیعیه فشار بیارن ،شکم رو میبرن وباز میکنن وبچه رو برمیدارن میارن بیرون به راحتی چون بی حس بودم قشنگ داشتم میدیدم موقعی که بچه رو از شکمم دراوردن اشک شوق ریختم وزیر لب اذان خوندم چقدر زیباااااا بود بهترین لحظه زندگیم بود 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
من سرزایمانم بیحسی کمر به پایین بود.نه چیزی حس نکردم موقع عمل.فقط موقعی که بچه را از داخل رحمم خارج ...

میشه اون فشار زیادی که حس کردی توضیح بدی چجوری بود و چقد طول کشید؟من دوقلو دارم دراز که میکشم تنگی نفسم بیشتر میشه ،از فکر اینکه رو تخت بدون بالش دراز بکشم به قفسه سینم و قسمت بالایی بدنم فشار بیاد،حس ترس و خفگی بهم دس میده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اول که بیحس میکنن درد نداره اگه چیز زیادی نخورده باشی تهوع نمیگیریی و لی یه مقدار سختی داره من مادرم ...

من تنهام متأسفانه

مادرم ک اصلا نمیتونه بیاد کمکم خودش پرستار داره 

دیگه اگه خواهرام بیان تو بیمارستان 

اون دوتا زایمان راحت بودم مادرم تا یکماهگی شون پیشم بود💔

میشه اون فشار زیادی که حس کردی توضیح بدی چجوری بود و چقد طول کشید؟من دوقلو دارم دراز که میکشم تنگی ن ...

یک فشاری که انگار یک چیزی از شکم آدم یک دفعه ای خالی بشه.یک چنین حسی بود وقتی نوزاد درآوردن