2777
2789
عنوان

بیهوشی کمر ب پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 79 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بی حسی از کمر به پایین بودم. سه سال و نیم هست از زایمانم میگذره . هیچ مشکلی هم نداشتم. اصلنم هم امپولش درد نداشت و اذیت نشدم

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

منم برای سزارین قبلیم دکترکه میخواست شکممو ببره قشنگ فهمیدم جیغ زدم یکم وایستادن تا باز بی حس بشه ال ...

وای این بخش زایمان کاش کلا حذف بشه از صفحه روزگار😑😑

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
پس چطوری بلند بشه بچه رو شیر  بده ودستشویی  بره ...

تا ۲۴ ساعت سوند وصل میکنن بچه رو هم دراز کشیده شیر میدن تا زمانی که سوند وصله باید دراز کش بود واصلا نمیشه بدن رو تکون داد چون هنوز بی حسی کامل نرفته

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   

من سرزایمانم بیحسی کمر به پایین بود.نه چیزی حس نکردم موقع عمل.فقط موقعی که بچه را از داخل رحمم خارج می کردن یک فشار زیادی انگار حس کردم همین.بعد عمل هم حدود دوتا ۳ساعت کم کم حس به پاها برمیگرده.وبعدش پرستار مجبورم کرد که راه برم.تا یک هفته کمی کمرم درد می گرفت ولی به اون شدت نبود

خانوما توروخدا بگید موقع سزارین ،چه حسی داره؟منظورم اینه دارن فشار میارن به شکم که بچه رو در بیارن به قفسه سینه و اینا فشار میاد آدم دردش میاد؟یا حس تنگی نفس دس میده؟ممکنه از ترس آدم تهوع بگیره؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..