2777
2789
عنوان

با ازدواج دینتون کامل شد یا....

417 بازدید | 43 پست

اسیر گناهان غیبت، دروغگویی حتی مصلحتی، پنهانکاری، سخن چینی، دور از جون سقط جنین و... شدید؟ 

نمیدونم اصلا این حدیث برای چیه

خیلی ناامیدم از زندگی به زور دارم میگذرونم

همش میگم یعنی با چه عذابی میمیرم؟ دیشب سر خواب یه جوری بودم فکر میکردم به صبح نمیرسم

کاش ازدواج نکرده بودم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

همون نصفشم از دست دادم🤣🤣🤣

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم خوب نیست شما هرچه میخواهد دل تنگتان بگویید 

من نمیتونم جواب بدم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
تازه ازدواج کردی؟چن سالته؟

نه 10ساله

35

آخی چه تلنگری زدی  چیشدی که انقد درمونده شدی اسی

متاسفانه سقط عمدی

کاش خودمم میمردم

حتی از رحمت خدا هم ناامیدم که بزرگترین گناهه 

دین واقعا کامل میشه. خودمون باید مراقب باشیم که گناه نکنیم‌.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....