2777
2789
عنوان

با ازدواج دینتون کامل شد یا....

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 43 پست
کی سقط کردی چرا؟؟

بدنم نمیکشید به بارداری و زایمان و شیردهی

نه خودم اعصابی دارم نه همسرم کمکه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه این ذات زندگی هست که مارو تو موقعیت های سخت قرار میده. آدما بدون ازدواج هم درگیر این مسائل میشن. تقصیر ازدواج نیست. سعی کنید خودتون رو خودتون کار کنید؛ کتاب بخونید، از جمع های سمی که باعث میشن شما اینکارارو کنید دور بشید، سر خودتونو شلوغ کنید و سرگرمی های مفید داشته باشید.

امیدوارم همتون خوشحال و سالم باشید. 

ازدواج آگاهانه دین رو کامل میکنه

باعث رشد و تعالی روحی میشه

باعث میشه به نیازای روحی و جسمی پاسخ داده بشه و اینجوری دو طرف ب آرامش برسن و از گناه دوری کنن

باعث مسعولیت پذیری بیشتر میشه و به آدم هویت تازه ای میده 

باعث روحیه گذشت و فداکاری دو طرفه میشه

و هزاران دلیل دیگه 

بنظرم ازدواج آگاهانه دین رو کامل میکنه وگرنه ک هدف فقط ازدواج کردن نیست

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
متاسفانه سقط عمدی کاش خودمم میمردم

آخ 🥺به تازگی سقط کردی؟ حال جسمیت چطوره

گناه خیلی روی روح آدم سنگینی میکنه.. ولی میگن گناه رو بازگو نکنید خودشم گناه داره

حتما توبه کردی ان‌شالله خدا با رحمتش روحتو سیراب کنه و بخشیده بشی 

واسه کامل شدن دین ازدواج نکردم ازدواج کردم تا  ازاد بشم ،ازادم شدم ولی خودم خودمو تو بند کردم الان

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
آخ 🥺به تازگی سقط کردی؟ حال جسمیت چطوره گناه خیلی روی روح آدم سنگینی میکنه.. ولی میگن گناه رو بازگو ...

میخواستم نگم ولی نمیدونم چرا گفتم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
اینو دیگه نگو ، الان حالت خوب نیست 

بشدت افسرده و ناامیدم

شوهرم دیشب مرتب میگفت نری قرصی چیزی بخوری مثلا نگران بود

بدنم نمیکشید به بارداری و زایمان و شیردهی نه خودم اعصابی دارم نه همسرم کمکه

کی سقط کردی؟؟؟الان ناراحتی بابت سقط؟؟؟

منم تقریبا همسن شمام ، منم باردار شدم اصلااااااا کمک نداشتم فقط روز اول ، از فرداش خودم کارامو کردم ، تازه کمک مامانم بودم ،جوری که مجبور شدم ی مدت خونم نرم که هم به مامانم برسم هم بچم و هم زندگیم 

دزد اومد تمام وسایلام که جهیزیه بود دزدید ، 

هنوزم نتونستم بخرم ، همسرم خیلییییی کم، کمک می‌کنه چون بیشتر شیفته و نیست ، البته همچین اخلاقم نداره😅

منم بعضی وقتا ناشکری میکنم ولی در کل راضیم چون دخترم دارم 

شما انرژی منفی زیاد به خودت میدی

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
میخواستم نگم ولی نمیدونم چرا گفتم

نا امید نباش، نمی‌خوام کلیشه بهت بگم ولی باور کن ناامیدی همه چیزو بدتر میکنه

میگن یأس از جنود شیطان است و امید از جنود خداست، همیشه امیدوار باش 

ولاتقنطوا من رحمة الله

کی سقط کردی؟؟؟الان ناراحتی بابت سقط؟؟؟ منم تقریبا همسن شمام ، منم باردار شدم اصلااااااا کمک ن ...

بابت باردارشدنم ناراحتم وگرنه اصلا شرایط بچه دیگه ندارم 2تا دارم

نا امید نباش، نمی‌خوام کلیشه بهت بگم ولی باور کن ناامیدی همه چیزو بدتر میکنه میگن یأس از جنود شیطان ...

خیلی حالم خرابه

حالا میفهمم بعضیا که خودشونو بچه هاشونو میکشن به کجا میرسن