2777
2789
عنوان

با ازدواج دینتون کامل شد یا....

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 43 پست
بابت باردارشدنم ناراحتم وگرنه اصلا شرایط بچه دیگه ندارم 2تا دارم

عزیژم هر کی شرایطش زندگیش یجوره ،شما رو خودت کار کن 

بخدا مشکلات منم کم نیست با این شرایطی که بالا گفتم ، همسرم  رابطه باهام داشت که مجبور شدم قرص اوراژنسی بخورم اصلا توجه نمیکنه تو چه شرایط سختی هستیم 

ولی با غصه خوردن بدتر هم پیر میشیم همه بچه هامون دل مرده و افسرده 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
خب چرا خوب جلوگیری نکردی عزیزم  حالا استغفار کن خدا میبخشه روحیه خودت رو خراب نکن

همسر احمق و اعتماد بیجای من

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیژم هر کی شرایطش زندگیش یجوره ،شما رو خودت کار کن  بخدا مشکلات منم کم نیست با این شرایطی که ...

باید برم مشاوره تنها نمیتونم زیر بار این همه گناه دووم بیارم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
خیلی حالم خرابه حالا میفهمم بعضیا که خودشونو بچه هاشونو میکشن به کجا میرسن

این فکرا رو نکن

آدمی خطا کاره بالاخره، ولی از اشتباهاتش درس میگیره و به زندگیش ادامه میده

به خودتو بچه هات برس سالم باشید خوب باشید برای یاری امام زمان

خیلی حالم خرابه حالا میفهمم بعضیا که خودشونو بچه هاشونو میکشن به کجا میرسن

ناراحت نباش ، منم باشم ممکنه افسرده بشم ولی واقعا اون بچه نیومد شاید شرایطش خیلییییییی بدتر می بود 

بنظرم درسته گناهه ولی کار خوبی کردی چون پس فردا بهت میگفتم تو که نداشتی و حوصلم نداشتی چرا منو به این دنیا آوردی ، بنظرم همسرتون راضی کن بره وازکتومی کنه

دقیقا منم اینطور شدم دو‌روز پیش  قرص اورژانسی نخوردی بعدش؟

نه نزدیک پریودیم بود فکر نمیکردم بشه

نه نزدیک پریودیم بود فکر نمیکردم بشه

منم همون روز پری تموم شد اتفاق افتاد ساعت سه نصف شب فرستادمش قرص بخره ، باهاشم قهر کردم ، واقعا مردا بی ملاحظه شدن شعور ندارن 

عزیزم واقعا تقصیر شما نبوده شما بهترین کا رو کردین، منم دور از جون جای شما بودم حتما این کارو میکردم 

بفرست همسرتون وازکتومی ، تنبیهش کن 

منم همون روز پری تموم شد اتفاق افتاد ساعت سه نصف شب فرستادمش قرص بخره ، باهاشم قهر کردم ، واقعا مردا ...

ممنون که دلداری میدی ولی بهشت را به بها میدن نه به بهانه

من بهای اشتباهم را نپرداختم 

چقدر همیشه رو حق الناس حساس بودم چی به سرم اومد

میترسم انقدر کرخت بشم که دیگه همه جور کاری ازم بربیاد و بشم شیطان مجسم

خیلی از ایندم میترسم

عزیزم نمیدونم دلیلش چیه که از رحمت خدا ناامید شدید

اما بدونید رحمت خدا از گناهان ما خیییلییی وسیع تر هست

کاش قبل از ازدواج همه چشمامون رو خوب باز کنیم ببینیم با کی داریم ازدواج میکنیم؟آیا وقتی میخواهیم مرتکب خطا و گناه بشیم مانع میشه یا نه برعکس تشویق میکنه؟

ماها که ازدواج کردیم 

از ما که گذشت...خدا کمکمون کنه ان شاءالله خودمون بتونیم راه درست رو تو سختی ها و مشکلات پیدا کنیم و درست تشخیص بدیم چی غلطه چی درست

اما ای کاااااش مجردها توی انتخابشون دقت کنند...

امير المومنين (ع) در آغاز زندگي زناشويي در پاسخ به سوال حضرت رسول كه فرمودند:"همسرت را چگونه يافتي؟" حضرت زهرا را به عنوان بهترين همسري كه با كمك او مي توان خدا را اطاعت نمود، كردند. 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
ممنون که دلداری میدی ولی بهشت را به بها میدن نه به بهانه من بهای اشتباهم را نپرداختم  چقدر هم ...

عزیزم شما از بین بد و بدتر یکیشو انتخاب کردی ، بعدشم تقصیر همسرتونه ، اون باعث شده 

شما خونت یک خوابست، واقعا سه تا بچه کجا باید جا بشن؟؟؟

شما بهترین کار رو کردین ، گناهی هم باشه تقصیر همسرته