2777
2789
عنوان

امروز تولدمه ولی غمگین

306 بازدید | 20 پست

نه جشنی نه کیکی نه محبتی و نه حتی تبریکی

عادی تر و غمگین تر از روزای قبل. ای کاش بابام بود واسم تولد میگرفت بوسم می‌کرد نازم می‌کرد. ای کاش عاشق نبودم ای کاش به دنیا نمیومدم شونه هام دیگه داره میشکنه نمیتونم این همه درد و ناراحتی رو تحمل کنم دلم میخواد فرار کنم برم یه جای دور که دست هیچکسی بهم نرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مباااارکککک♥🍩

غمگین نباش دخترجون منم یه سال خیلی تنها بودم سال بعدش خدا خیلی چیزا رو عوض کرده بود

روز باارزشیه که پا تو این دنیا گذاشتی✨

فداسرت که بقیه نیستن قشنگم پاشو واسه خودت خوش باش خودت هوای خودتو داشتع باششش🫂

ایشالا سالای بعد کلی اتفاق خوب میسازی♥

از ی جا به بعد راستش فهمیدم فقد خودمم و خودم،از خانواده هم نباید توقع داشت چ برسه عشق و رفیق و آشنا

پارسال ناراحت شدم ک کسی یادش نبود تولدمو ولی امسال برام مهم نیست و سعی میکنم تو روز تولدم حس خوب بدم

دوش بگیر،لباس خوب بپوش،عطر بزن و یکم آرایش موهاتو ب بهترین حالت ببند یا باز بذار،آهنگ مورد علاقتو بذار ،چیزی ک دوس داری درست کن و دفتری باز کن و تمام احساستو رو برگه بنویس و بعد از اون آرزو هایی ک قراره تو این فرصت تا سال بعد بهشون برسی بنویس تا انشالله تیک بخورن

عود هم اگر داری روشن کن انرژی منفی رو دفع میکنه،قرار نیست کسی حالمونو خوب کنه و قهرمان زندگیمون باشه،اونی ک قهرمان زندگیته رو پاشو تو آینه ببین جانم💖

تولدت مباااارکککک♥🍩 غمگین نباش دخترجون منم یه سال خیلی تنها بودم سال بعدش خدا خیلی چیزا رو عوض کرد ...

مرسی گل قشنگ. انشاالله همیشه خوشحال باشی. من دیگه خسته شدم از صبر و آرزو کردن هر سال بدتر میشه