2777
2789
عنوان

امروز تولدمه ولی غمگین

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 20 پست
از ی جا به بعد راستش فهمیدم فقد خودمم و خودم،از خانواده هم نباید توقع داشت چ برسه عشق و رفیق و آشنا ...

اصلا حرف و وجود دیگران واسم مهم نیست فقط دیگه کاسه صبرم سر اومده از این همه نرسیدن به آرزوهام هرسال میگذره و هیچ تغییر زیبایی نمیبینم

مرسی گل قشنگ. انشاالله همیشه خوشحال باشی. من دیگه خسته شدم از صبر و آرزو کردن هر سال بدتر میشه

ببین همیشه دردا هستن شاید یکی خوب بشه عوضش یکی بدتر بیاد حتی

ولی ادم با امید زندست🌻

حس بد به خودت نده از کجا معلوم معجزه زندگیت بعد ازین روزا نباشن😉

بعدشم دنیا مگه چند روزه تهش تموم میشیم میریم با هرچیزی هم که داریونداری سعی کن بخندی

امیدوارم به ارزوهاتم برسی دست از تلاش برندار🎈🌬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همیشه دردا هستن شاید یکی خوب بشه عوضش یکی بدتر بیاد حتی ولی ادم با امید زندست🌻 حس بد به خودت ...

مرسی از موج خوبی که فرستادی. بهترینا واست اتفاق بیوفته❤️‍🩹

تولدت مبارک عزیزم💕

منم امروز تولدمه و تا الان از طرف خانوادم هیچ خبری نبوده اما اصلا برام مهم نیست و ناراحت نیستم چون یاد گرفتم تنها کسی که همیشه باهامه خودمم نه بقیه 

با اینکه ازت کوچکترم به نظرم جوری زندگی کن که به هیچکس نیاز نداشته باشی.گذشته هیچوقت از بین نمیره اما میتونی نسبت بهش بی‌توجه باشی و هميشه شاد زندگی کن و حتی تو بدترین شرایط هم ناامید نشو

تولدت مبارک عزیزم💕 منم امروز تولدمه و تا الان از طرف خانوادم هیچ خبری نبوده اما اصلا برام مهم نیست ...

تولد توام مبارک دوست گلم میدونم منم از کسی توقع ندارم فقط میخوام سختی هام تموم بشه