2777
2789
عنوان

بخاطر بچه ها عمرم رو بسوزونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 47 پست
ممنون عزیزم. دارم شرایط رو فراهم میکنم. دارم یه شغلی برای خودم دست و پا میکنم که بتونم راحت هزینه ...

پس خدارو شکر..مهریتم بگیر..سعی کن با خرج اون مهارت یاد بگیری حداقل خیاطی یا  امپول و سرم زنی واقعا کمک کنندس..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2،بچه ها تو زندگی که مادرشون حال خوبی نداشته باشه و فضا و جو مثبت عاطفی تو خانواده نداشته باشند هم آ ...

ممنون دوست عزیزم برای اینکه وقت گذاشتی و برام نوشتی.

ممنونم برای حرفهات ♥️

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
اگه بچها رو میبری قطعا دومی بخدا دعوا و بحث پدر مادر روان برای بچها نمیزاره تو نمیدونی چ فشاری رو ...

آره عشقم می‌دونم منم شرایطی مثل تو و بچه های خودم رو تجربه کردم💔

دقیقاااا تو شرایط توام الان یه ماهی میشه بهشون زنگم نزدم اگه برگردم باید کلااا قید شوهرمو بزنم و فقط ...

آفرین عزیزم دقیقا همینه.

من وقتی قهر بودم شوهرم کلی وعده وعید داد که برگردم انجام میده. ولی هیچکدوم رو انجام نداد.زد زیر همه ش.

اگر انجام میداد باز یه شانسی بود که یه ذره دلم خوش بشه.

ولی الان فقط منم منتظرم یه جا مثل خودش رکب بزنم

خوب زندگی از اولش انقد بد نیست که اختلف بعدا هم میشه ایجاد بشه یعنی چی سریع میگین بچه چرا اوردی حتما ...

ممنون که درک کردی اینو عزیزم.

بخدا بعضیا یه جمله یاد گرفته ن مدام تکرار میکنن.

من و شوهرم تا ۴ سال پیش که اون خط فکریش عوض شد و مذهبی شد تقریبا مشکل آنچنان خاصی نداشتیم. مثل بقیه زن و شوهرها بودیم.

تو رو خدا اگه بچه هات کوچیک هستن و میخای با خودت ببری دوباره ازدواج نکن اینطوری بیشتر در حقشون ظلم م ...

ممنون عزیزم آره خودم همین تو فکرمه

آفرین عزیزم دقیقا همینه. من وقتی قهر بودم شوهرم کلی وعده وعید داد که برگردم انجام میده. ولی هیچکدوم ...

مال منم همینه بخدا پیام میده که خوب میشم به محض اینکه یه خورده ازش گله میکنم شروع میکنه به فحاشی کردن و تهدید کردن که هیچ وقت طلاقت نمیدم و همینه که هست!درحالی که پیام‌میده که بگه پشیمونه ولی این هیچ کجاش شبیهه پشیمونی نیست 

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡
مال منم همینه بخدا پیام میده که خوب میشم به محض اینکه یه خورده ازش گله میکنم شروع میکنه به فحاشی کرد ...

اصلا فک نکن پشیمونه. کاری انجام بده که دلت میگه.

من که برگشتم و پشیمون شدم بشدت. نمی‌دونم این چ خریتی بود کردم

ببین خودت و بچه هات در کدوم حالت خوشحالترین

اکثر بچه ها پدرمادر شاد و بامحبت رو می‌پسندند نه صرفا دوتا آدم کنارهم مخصوصا بزرگتر بشن حتما میگن ک بااین جو بینتون کاش جدا میشدین حداقل ما کمتر ضربه میخوردیم 

ببین خودت و بچه هات در کدوم حالت خوشحالترین اکثر بچه ها پدرمادر شاد و بامحبت رو می‌پسندند نه صرفا د ...

ممنون عزیزم.

آره دقیقا همینه

گزینه بعدی وجودنداره

یکاری کن زندگیت خوب شه

ما زناخیلی قدرت داریم اگه بخوایم 

البته بعضی مردا غیرقابل تحملن

ففط  اگر بحث ندارین خونه وشوهرت به بچه هات اهمیت میده بمون وگرنه هم خودت هم بچه هات داغون میشین فرداروزی همین بچه هامیگین چراجدانشدی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ممنون که درک کردی اینو عزیزم. بخدا بعضیا یه جمله یاد گرفته ن مدام تکرار میکنن. من و شوهرم تا ۴ سال ...

میشه بیشتر توضیح بدی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)