2777
2789

توروخدابگید چیکارکنم توبازی، نقاشی، شعر باخوبی بادعوا باهرچی میگم اصلااااا نمیفهمه اصلنا

مثلا میگم این سفیده یه سفید نشونم میده بعد میگم خب چه رنگی میگه نمیدونم دیروزپیش۱نوشتمش خانمه هم تعجب کرد که چرارنگاروبلد نیست، بخداازکم کاری من نیست واقعانمیدونم چیکارکنم به جزآهویی دارم ویه توپ دارم هم شعری بلدنیست خیلی استرس دارم که میخواد الان بره پیش وهیچ کدوم ایناروبلد نیست چه خاکی بریزم سرم آخه😭😭

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍

دقیقا چندسالشه؟ پسر من ۴سال و نیم، میشه ثبت نامش کنم ‌‌‌‌‌‌‌‌پیش دبستانی؟؟؟ میگن شهریه اش زیاده درسته؟ 

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

پسر منم بلد نیس 

گذاشتم کلاس زبان و فارسی و ریاضی 

از ساعت ۹ میره تا ۱ ظهر ۴ سالشه

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چندسالشه؟ پسر من ۴سال و نیم، میشه ثبت نامش کنم ‌‌‌‌‌‌‌‌پیش دبستانی؟؟؟ میگن شهریه اش زیاده درست ...

متولد خرداد۹۸وپیش۱گفت باید بنویسیش

هزینشم ۴۸۰۰۰۰۰

پسر منم بلد نیس  گذاشتم کلاس زبان و فارسی و ریاضی  از ساعت ۹ میره تا ۱ ظهر ۴ سالشه

الان مدیرمهدگفت تاقبل ازمهربیارش کلاس نقاشی شاید تونست رنگاروبفهمه

پسر منم بلد نیس  گذاشتم کلاس زبان و فارسی و ریاضی  از ساعت ۹ میره تا ۱ ظهر ۴ سالشه

پپسرتون وابسته نیست من تا حالا هیچ کلاس پسرمو نذاشتم و دفعه اول میرع کلاس

متولد خرداد۹۸وپیش۱گفت باید بنویسیش هزینشم ۴۸۰۰۰۰۰

تقریبا همسن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌پسرمه، میشه قد و وزن ‌‌‌پسرتو بگی؟ حس میکنم خیلی ریزه پسر من

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

پسر من شدید وابسته هست، پسر شما مشکلی نداشت با این قضیه؟ راحت قبول کرد بره؟

کلاس فارسی و ریاضی؟؟ مگه داریم واسه ۴سال؟

اگه توپ رنگی رنگی داره یا هر وسیله رنگی دیگه ای این بازی رو امتحان کن 

همه رو بریز ی جا چنتا سبد بزار دور تر بگو رنگهای مثلا سفید رو بریزیم تو‌اون‌ سبد رنگهای قرمز رو بریزیم تو سبد دیگه 

اگه نمیتونه تشخیص بده خودت اول رنگها رو دونه دونه جدا کن بزار یاد بگیره 

هر توپی که ور می‌داری بگو مثلا آبی 

این چیه آبی 

میزاریم تو اون سبد مثلا سفید 

هی تمرین و تکرار کن 

نه اتفاقا با دوستاش بیشتر بهش خوش میگذره 

خداروشکر ماشالا صبح بیدار میشه صبحونه اشو کامل میخوره و همراه باباش میره 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
پسر من شدید وابسته هست، پسر شما مشکلی نداشت با این قضیه؟ راحت قبول کرد بره؟

پسر منم وابسته است ولی تا حالا کلاسش شروع نشده که ببینم رفتارش چه جوریه از چهارشنبه باید بره

کلاس فارسی و ریاضی؟؟ مگه داریم واسه ۴سال؟

بله این مهد هم کلاس زبان داره هم فارسی هم ریاضی