2777
2789
عنوان

مامانم انقدر تحقیرم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3625 بازدید | 39 پست

از من میشنوی، اگه رشته نظری بخصوص تجربی رو دوست داری اصلاااا اا نرو فنی، یعنی به پای خانواده بیفت هرچی گفتن رو تحمل کن وای نرو، 

دیدم و شنیدم که میگیم، اول مطمئن باش بری فنی بعد چند وقت حالا دیر یا زود برمیگردی نظری رو ادامه میدی اولین دلیل که علاقه نداری، دومین دلیل سختیه! واقعا اگه نظری رو دوس داری رشته فنی به تپیکال و استایل ذهنیت نمیاد و به شدت اذیتت میکنه، چون درسا نامفهوم میشه برات با اینکه شاید اصل مطلب ساده‌اس ولی برات اینقدر سنگینه که نمیتونی بفهمیش، درضمن کنکورش هم دو سه لول سخت تر از کنکور رشته‌های نظریه، چون دو بخش تئوری و عملی داره و هرکدوم یک داستان جدا، دومین دلیل اینه که هرچی تو اون رشته جلوتر بری ناامید تر میشی چون میبینی بقیه چجور قشنگ دارن درس میخونن با منابعی که دوسشون داری و وقتی مقایسه میکنی کلا از بین میری! 

و یکسری نکات وحشتناک دیگه که اگه واقعا واقعا رشته تجربی و نظری رو دوست داری براش بجنگ و ایندت رو خراب نکن! 

انسان دوبار زندگی نمیکنی! همه این فرصت یکبار پیش میاد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شاغلی؟

نه، دارم برای کنکور 403 میخونم چون نتیجه‌ای که دوست داشتم رو از این کنکور امسال نگرفتم، بماند که کلا ما تباه بودیم، دهم و یازدهم تو اوج کرونه مجازی هیچی نفهمیدیم، تو تابستون هم هی شل کن سفت کن درآوردن از خودشون که عمومیا حذف میشه یا هست!؟ بعدش هم با شوک تغییر امتحان نهایی تا مرز سکته بردنمون، هعی...!

نه، دارم برای کنکور 403 میخونم چون نتیجه‌ای که دوست داشتم رو از این کنکور امسال نگرفتم، بماند که کلا ...

برا شما که مجازی بودین خیلی سخت بوده ان شاءالله به نتیجه دلخواهت برسی برا منم دعا کن♥

ممنونم حرفات خیلی تاثیر داشت مرسی♥

چون واقعا درسخونی بهت میگم، حیفه واقعا حیفه، و فکر نکن تجربی بودی همش باید پول خرج کنی! من خودم با کتاب دست دوم دو، سه سال گذشته معدلای سه سال رو نزاشتم زیر 19 بیاد... 

نه موسسه داشتم نه مشاوره نه... 

البته که اینا خوبن ولی الزام نیستن! مهم خود ادمه

برا شما که مجازی بودین خیلی سخت بوده ان شاءالله به نتیجه دلخواهت برسی برا منم دعا کن♥

ان‌شاءالله ،ولی شما از الان برای هدفت و خواستت بجنگ، سعی کن خانوادت رو آگاه کنی، شاید اونا این چیزارو نمیدونم و صلاحت رو میخوان!

تو تجربی هیچی نیست چندسال پشت کنکور تا شاید یه رشته بیاری

نه واقعا اینطور نیست

من، برادرم، همسرم، برادر شوهرم، دختر خالم و همه ی دوستام سال اول قبول شدیم

همه پزشکی و دندون خوندیم

و الان که فارغ التحصیل شدیم واقعا زمینه ی کار و درامدش خوبه

بدون هیچ سرمایه ای، بدون دوره زیبایی، بدون هیچی، توی یک ماه برای ماه اول کار کردن راحت، کمِ کم ۶۰ میلیون رو هر نفر داره

فقط اراده ی قوی و تلاش درست و اصولی میخواد قبول شدنش