2777
2789
عنوان

مامانم انقدر تحقیرم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3625 بازدید | 39 پست

به هیچکس گوش نده 

به هر شغلی علاقه داری اون رشته رو انتخاب کن 

خوبب تحقیق کن و فکراتو بکن 

بحث ایندته با یه اشتباه خرابش نکن 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بی عرضه نیستم دارم بین شما و رشته یکی و انتخاب میکنم  باهاشون حرف بزن این سرنوشت تو هست&nb ...

اصلا نمیفهمن دیشب به بابام میگم بیام رشته های فنی رو برات بخونم یکیشو برام انتخاب کن داد میزنه میگه من برا تو تصمیم نمیگیرم ولی تو رشته های نظری هیچی نیس 

نه میگه چه رشته ای برم وقتیم خودم انتخاب میکنم همش سرزنش میکنه ناامیدم میکنه

اصلا من ازش پول نمیخوام برا مشاور و کلاس و کنکور فقط انقدر نیاد بگه رفتی اشغال ترین رشته دارم دیوونه میشم از دستشون 

ببین هیچوقت هیچوقت از علاقت نزن به حرفشون گوش نده کسی که خودش رفته تجربی تلاش نکرده میگه نه نرو توعم نمیتونی من خودم بین تجربی و ادبیات و گرافیک موندم میخام اگه بشه دوتا رشته بردارم بعد همه برگشتن میگن نه نمیشه نمیتونی...منم نه گذاشتم نه برداشتم عصبی شدم گفتم گوه نخورین تو آینده من من خودم باید برم تجربه کنم اگه اونوقت فهمیدم نمیتونم از یکیش انصراف میدم خلاصه اهمیتی بهشون نده فوقش پیشمون شدی میتونی عوض کنی

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!
برو مشاور تحصیلی حرف بزن . تجربی در صورتی خوبه که طرف پشتکار داشته باشه خانواده هم حمایت کنن هم کلاس ...

برا بعد از ظهر وقت مشاور گرفتم ولی پیش مامان بابام نمیتونم درست با مشاور صحبت کنم مشاور هم اقاعه مامانم نمیزاره تنها برم پیشش

برا بعد از ظهر وقت مشاور گرفتم ولی پیش مامان بابام نمیتونم درست با مشاور صحبت کنم مشاور هم اقاعه مام ...

تلفنی پیدا کن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
تو تجربی هیچی نیست چندسال پشت کنکور تا شاید یه رشته بیاری

ببخشید فک کنم شما خودتون چندسال پشت کنکور موندین تهشم هیچی نشدین که اینطوری امدین دلسردش کنید

خیلی آدم هستن که تو تجربی موفق شدن اگه تو تجربی امکان موفق شدن نبود الان نباید این همه دکتر خوب تو مملکت داشته باشیم

ببین هیچوقت هیچوقت از علاقت نزن به حرفشون گوش نده کسی که خودش رفته تجربی تلاش نکرده میگه نه نرو توعم ...

چجوری دوتا رشته همزمان میشه برداشت؟

میشه بیشتر توضبح بدی خیلی کمکم میکنه

چجوری دوتا رشته همزمان میشه برداشت؟ میشه بیشتر توضبح بدی خیلی کمکم میکنه

اول شرط معدله که خب من معدلم 18/85نمیدونم قبول میکنن یا نه بعدم باید بری آموزش پروش درخواست بدی به راحتیم قبول نمیکنن خودشون اونجا بهت مشاوره میدن راهنمایت میکنن حداقل اگه نتونستی دوتا رشته ام برداری تکلیفت با خودت مشخص میشه

ببخشید فک کنم شما خودتون چندسال پشت کنکور موندین تهشم هیچی نشدین که اینطوری امدین دلسردش کنید خیلی ...

نه عزیزم اینطور نیست اطرافیانم و دیدم که میگم

بعدشم من قصدم دل سرد کردن کسی نیست، واقعیتو گفتم 

فکرکنم شما تو این اجتماع نیستین نمیدونین هرسال چقدر داوطلب تجربی داریم

حتی بخوای آزمایشگاه یا بهداشتم بیاری باید کلی پشتکار داشته باشی کلی تلاش کنی

بازم هیچ تضمینی نیست رقابت خیلی زیاده

بعدشم مملکت ما فقط به دکتر نیاز نداره.

یادت، مثل بوی نعنای معطر؛دل را خنک می‌کند..💚
نه عزیزم اینطور نیست اطرافیانم و دیدم که میگم بعدشم من قصدم دل سرد کردن کسی نیست، واقعیتو گفتم  ...

ماعم تو اطرافیان داریم کسی که واقعا تلاش میکنه یا بهتره بگیم خودشو میکشه تا رتبه خوب بیاره ولی کسیم هست که خیلی نخونه تجربی کنکورش جوریه که وقت سر خاروندنم نیس بحث تلاشه اگه واقعا کسی بخاد هم باید کلی کلاس بره تست بزنه 24ساعته پای کتاب باشه...

تجربی 100درصد کلی رقابت توش هست پس اگه کسی نتونه به اندازه کافی تلاش کنه خب نیاد طرف تجربی 

درسته مملکت فقط به دکتر نیاز نداره ولی کسی که بزور وکیل شده بزور معمار شده...هرچیز دیگه ای بدرد مملکت نمیخوره چون تهش چشمش دنبال علاقشه دختر همسایمون خیلی دوست داشت ریاضی بخونه و مهندس بشه ولی مامانش مجبورش کرد انسانی بخونه کنکورشم حقوق اورد با یه رتبه خوب کلیم درس خوند فوق لیسانس وکالت گرفت ولی ته تهش چشمش دنبال همون علاقش بود چون شوهر که کرد از بند مامانش ازاد شد شنیدم داره برا کنکور ریاضی میخونه 

من یک سال ازت کوچیک ترم اما اصلا به حرف دیگران توجه نکن. توصیه‌هاشون رو در نظر بگیر اما تحقیر و تو سری‌هاشون رو نه. من خودم هنوز تصمیم نگرفتم چی می‌خوام برم. اما تجربی خیلی خوبه اما قبول شدنش خیلییییی سخته. باید از همین امسال خیلی خیلی تلاش کنی. هر کسی اگه به چیزی علاقه داشته باشه قطعا موفق میشه.

راستش من خودم الان تجربی‌ام یعنی بودم و تمومش کردم... 

این دوران روهم گذروندم اصلا نگران نباش، اگه حقیقتش رو بگم موقع ما واقعا این بحثا نبود یعنی اینکه درگیر و انتخاب رشته باشیم و دغدغه‌امون این باشه، من خودم یادمه نهم رو با معدل 19/92 گرفتم بعدش رفتم مدرسه ثبت نام تجربی به همین راحتی واقعا به همین راحتی، بعد وقتی میگفتن هدایت تحصیلی بیار کلی تعجب کردم این سوسول بازیا چیه😂

ولی الان میفهمم واقعا انتخاب رشته تازه اول راه، اصلا جزوه راه هم نیست، چون اینقدر چالش تو طول سال هست که این به کنار!!! 

و بین همه رشته ها من که اینجام به جرئت میتونم بگم هم تجربی از همه آسون تره هم واقعا دستت بنده به بازار کار، هرچی نباشه میتونی تکنسین داروخونه بشی، یا ته تهش ارتوپد! ولی ریاضی چی؟ انسانی چی؟ به معنای کلمه هیچی!!! 

رشته های فنی هم بد از بدتر