2777
2789
عنوان

دیگه برگشتنش برام مهم نیست

782 بازدید | 34 پست

صبح که بیدار شدم فکر  کردم حالا که بیشتر از یک ماه است که  رفته و برنگشته، حالا که زنگ نزده، حالا که برام پول نفرستاده، حالا که بچه ام مریض شد و حالا که دیگه حتی دخترم حاضر نیست باهاش زندگی کنه، دیگه منتظر برگشتنش نمی مانم .

شاید وکیل نگیرم و به جدایی فکر نکنم ، ولی برای همیشه از قلبم بیرون رفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شجاعتت رو تحسین میکنم کاش منم بتونم از قلبم بندازمش بیرون منم چهارهفتس رفته.عقدم

الهی بهترینا سهم قلبتون باشه خوشبختی دنیا و آخرت نصیبتون بشه🙂❤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

ب جدایی فک کن ک بعد بتونی ازدواج کنی و نفقه دخترتو بگیری 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چرا رفته مگر مرد میشه اززندگی بره علتش 

پدرش فوت شد زمستان ، باغ بهشون ارث رسیده، از برادرهاش می‌ترسه که حقش را بخورند ، ولی باید می اومد به ما سر می زد، من و دخترم اصلا باغ دوست نداریم، ولی نمی فروشه

چرا رفته؟؟ مهریه ی شما چقدره؟؟؟؟

اختلاف فرهنگی مون زیاده سر یه بحث الکی گفت طلاق خیلی دست و پا زدم ولی نشد الانم من ابنجا دارم غصه میخورم اون رفته شهرستان عشق و حال 😞💔

۱۹ مثقال طلای ۲۱ عیار خارجی

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
پس نرفته ویا ترک نکرده بود فقط منطقه کشاورزی میکنه خوب که منم باغ داریم نمیذارم بفروشه

خسیس است وقتی میره ، میگه نمی ارزه وسطش بیام، دو هفته است دخترم مریض شده خیلی سخته برام ، بهش هم گفتم اصلا محل نمیده ، حتی به دخترش زنگ هم نمی زنه 

اختلاف فرهنگی مون زیاده سر یه بحث الکی گفت طلاق خیلی دست و پا زدم ولی نشد الانم من ابنجا دارم غصه می ...

من میگم اگر برای کار رفتی بچسب به کارت ، تنهایی اونجا مجلس نرو ، فامیل بازی نکن، با همه خوش و بش نکن ، مگه مجردی؟؟؟ تالار تنهایی رفته ، بدون ما ، اون روز یک کاره پیام داده من براش عکس کتاب دخترم را بفرستم تا به کسی نشان بده ، من گفتم به اونا چه؟؟؟؟ هر وقت هم من زنگ می زنم آمار فامیل شهرستان را میده که فلانی چی خریده ، فلانی بستری است ، آدم هایی که من اصلا باهاشون صنم ندارم.

زشت نیست مجردی داره مهمون بازی می کنه؟؟؟